Wednesday, October 19, 2011

Ruangan Kesihatan


ah memang aneh kalau mahu berbicara tentang peluh & ketiak. tapi agak aneh kalau kau berpeluh ada bulatan besar atau corak lup lup di ketiak kau akibat peluh. euwwwwwwwwwww. dari sekolah sampailah lewat 20an saya jarang pakai ubat ketiak,,err deodorant. memang ajaib dah akhil baligh tak ada bulu ketiak apatah lagi ketiak tidak berpeluh berlebihan.

namun kini tidak lagi. faktor umur mungkin.sejak usia nk beranjak ke 30 ni peluh ketiak mencurah bagaikan air terjun. dan pastinya tidak selesa bila bekerja ketika panas terik. pelbagai ubat ketiak digunakan namun kurang berkesan. ah macam nak cabut jeh ketiak. sehinggalah suatu hari bila terpinjam yayeed punya spray ketiak berbangsa nivea man ,,terus mcm kagum owhhh! ketiak tak berpeluh 3 hari yawww!ok dan dengan itu sehingga kini ketiak berbau maskulin.peluh pun tiada lagi.ehem!

tetapi adakah dengan memakai deodarant lelaki boleh merubah hormon perempuan kepada lelaki? maksudnya errr macam,... tumbuh bulu ketiak selebat lelaki! yuccks.atau sebenarnya saya adalah lelaki?????err, harap doktor boleh beri penjelasan.gadis risau,
F bukan nama sebenar.

No comments: