Tuesday, January 17, 2012

Hew hew hew kak nita sayang semua!

lamanya tak menulis.dah asik tak ada mood je pengaruh dengan mood malas macam sindrom mengandung beramai-ramai dekat office aku. mmg trend mengandung 2012. yes dan sebab semua mengandunglah pemangsa tak mengandung ni kena hantar outstation.

aku di seremban sebenarnya.cuaca masyallah kejap terik kejap hujan terik balik. rasa nak pitam. nak demam pun ada dah ni. rebeh! mmg bunyi macam kecoh. outstation seremban je kowtt! tapi kalau sebulan tiap-tiap minggu mcmni bila aku nak mengandung? maksud aku bila dah kawen nantilah.isteri balik suami pulak outstation.hamboi!hamboi! hamboi!

dulu aku kata hidup akhir 20an ni dah mcm tak osemkan. tapi mcm silap. sebab hidup aku dah osem baliklah tak sempat nak share di sini. merayap sampai ke pasir gudang danga bay penang shopping dekat jpo! yes semua tu osem. kawan-kawan yang makin hip, ibu-ibu mengandung yang hot dan anak-anak kecil yang dah makin besar dan comel argghh semua tu la tak sempat nak share.

satu je tak osem.serius dah bosan buat kerja sekarang. nak tukar kerja. kpm dan selamat tinggal skrg lagi mencabar bila buat website utk kdn pulak. dan niche area aku adalah banduan. dan jpn mcm pffft! begaduh dengan pegawai kerajaan jangan ceritalah.

kbai! kene tido skrg sb tibe-tibe ada iklan seram dekat tv. setan betui!


sebelum itu terimalah ganba ahkak ala-ala izzah ombak rindu.puiiiii! hakhakhak