Tuesday, January 17, 2012

Hew hew hew kak nita sayang semua!

lamanya tak menulis.dah asik tak ada mood je pengaruh dengan mood malas macam sindrom mengandung beramai-ramai dekat office aku. mmg trend mengandung 2012. yes dan sebab semua mengandunglah pemangsa tak mengandung ni kena hantar outstation.

aku di seremban sebenarnya.cuaca masyallah kejap terik kejap hujan terik balik. rasa nak pitam. nak demam pun ada dah ni. rebeh! mmg bunyi macam kecoh. outstation seremban je kowtt! tapi kalau sebulan tiap-tiap minggu mcmni bila aku nak mengandung? maksud aku bila dah kawen nantilah.isteri balik suami pulak outstation.hamboi!hamboi! hamboi!

dulu aku kata hidup akhir 20an ni dah mcm tak osemkan. tapi mcm silap. sebab hidup aku dah osem baliklah tak sempat nak share di sini. merayap sampai ke pasir gudang danga bay penang shopping dekat jpo! yes semua tu osem. kawan-kawan yang makin hip, ibu-ibu mengandung yang hot dan anak-anak kecil yang dah makin besar dan comel argghh semua tu la tak sempat nak share.

satu je tak osem.serius dah bosan buat kerja sekarang. nak tukar kerja. kpm dan selamat tinggal skrg lagi mencabar bila buat website utk kdn pulak. dan niche area aku adalah banduan. dan jpn mcm pffft! begaduh dengan pegawai kerajaan jangan ceritalah.

kbai! kene tido skrg sb tibe-tibe ada iklan seram dekat tv. setan betui!


sebelum itu terimalah ganba ahkak ala-ala izzah ombak rindu.puiiiii! hakhakhak

3 comments:

Unknown said...

lacoste polo shirts
the north face
cyber monday deals
nba jerseys
the north face uk
michael kors factory outlet
ralph lauren uk
lululemon outlet
air max 2015
ugg boots
hermes belt
calvin klein underwear
louis vuitton bags
oakley sunglasses
hermes birkin
oakley sunglasses
canada goose coats
cyber monday 2015
moncler coats
links of london
ugg outlet
the north face jackets
ray ban sunglasses
michael kors outlet store
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
beats headphones
louis vuitton
tiffany outlet
barbour coats
cai20151020

Unknown said...

louis vuitton
michael kors outlet online
adidas ultra boost
coach outlet store online clearances
tory burch flats
adidas shoes
cheap ray ban sunglasses
burberry outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
cheap jordans
oakley sunglasses
oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
jordan shoes
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
air max 90
adidas outlet store
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
nike trainers
oakley outlet
jordan concords
hermes birkin bag
fitflops sale clearance
kate spade
michael kors outlet
gucci handbags
louis vuitton
coach factory outlet
giuseppe zanotti sneakers
ray ban wayfarer
true religion outlet
nike huarache shoes
louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
adidas yeezy
coach outlet
20167.23wengdongdong

5689 said...

zzzzz2018.11.26
coach outlet
pandora outlet
ecco shoes
christian louboutin outlet
michael kors outlet
ralph lauren polo
ugg boots outlet
red bottom shoes
bottega veneta
off white shoes