Tuesday, January 25, 2011

kadang-kadang sematphone boleh mnjadi semak bila aplikasi gps tak semat


pengubat selain asma dan cirit birit. yang ini hanya kebetulan.ok merongeng ini mmg kebetulan wahai jaja dan roxy.

5 jahanam tgl 3 jahanam. i love epo sebab ade padang polo sebab ade bangunan lama ada bangunan ketapi yang seram sebab ade nasik wanggey sebab ada green town mall sebab ade yik fong

sebab ade tren laju

sebab ade mee kicap dan


bila pakai bj kurung kepam tgk midnight movie pon ade org mengurat.


dan ade ciken rice sop yg sedap.


dan taklupa penginapan di rumah irin yg super cool ade jakuzi yo!.


saya benci penang sebab bukit bendera dlm renovation.wut the! lain kali dkt tol juru ltk sign beso2 bukit bendera ttp selama 14tahun ok senang tak payah nak redah jam stress dgn gps sekali sampai renovate dan banyak kereta undur balik. fcuk. paling kecewa bila xdapat nk hepykan irin yang tak pernah pegi bukit bendera selama 27 tahun ni. bluekks.

maka terpaksa hepykan diri dengan makanan.ini bukit bendera py salah.


aween pkcik rojak kirim salam.


rojak lagi? ya.dan sekarang dh suka penang


dan laksa.ya dan ini adalah matlamat utama rombongan kami selain ke


gurney plaza semata-mata membeli tshirt dan memalukan diri sendiri bila jatuh depan org ramai di kedai kasut. terseliuh smpai sekarang.


mkn eskrem di tepian gurney,. sambil mengira jejaka tampan di penang.


dan lagi lagi chowrasta.12x dtg penang pon mesti sesat barat.dan tak payah ty gps.rujuk saja tajuk di atas.


feringghi night market tak ubah mcm petaling street bezanya cuma dekat feringghi ada minah salleh pakai pario dgn bikini.



bila berpenyakit mcm ni mmg xde sapa boleh bantulah.. dh makan macam-macam baru igt nk bertaobat.biasalah tu ejan. kene serang asma demam 2 hari terus.


sebab u ols i paksa jugak senyum dan benapas ikut mulut. thnx darlings.



pergi cari kawan sekolah atau tadika kamu dan bergembira! serius tak rasa muka tu dah bekedut sangat :)

3 comments:

Anonymous said...

tjuk 2 xbley blah kan!!!biase la gune duit haram nie mmg akn jd harammmmmm selamanya..i hate u!!!TP at least gua bterus terang mgatakan y gua xpndai n xbuat pndai mcm lu...pusing jln 10x semata2 nk cr jeruk...kanan la.. eh!!xla..kiri...eh!!td kter kanan kan...eh xla...kiri la...aderrr aku kesah!!!!TP seyes mmg best bler sume xplan..duit xde pun xpe..jnji leh gelak2 nan u all....lap u dunia akhirat....gua banned bukit bndera smpai gua de cucu...n fyi aku xduk umah but villa si gedix okieh!! nxt trip pantai okieh!!! (irin)

weweento said...

kim salam balik kat bro rojak.sedapnyaaaaaaaaaaaaaa

FareeZan said...

irin: apa yg merepek duit haram ni? oh yelah hutg iphone ko kat abg ko kan kankan aha. cer cer calm down sket kalu nuleh tu..mcmnela nk dpt laki.-mak ita yg ckp

awengadisdublin: pakcik rojak kirim frdge magnet kat you