Friday, January 7, 2011

Nyu-nyu dh ada Daddy!!

tahun 2011 dimulakan dgn penyatuan dua hati di antara pasangan paling bahagia setelah mengharungi pelbagai kisah suka dan duka dalam mencari pemilik cinta hati sebenar. wah gitu..dan mesti baca mcm voice over rancangan nona ok.

tahun baru bini baru laki baru bf baru.dan hazlynda baru kawen.


yang ini mmg selalu haru biru. maaf kepada yg dtg lmbt tak dapat begmba utk guest book. dh buat abes baik dh :)


RALAT: AJK KMPG PISANG MEMOHON MAAF KEPADA TETAMU YANG LAMBAT HADIR KE MAJLIS PERKAHWINAN HAZLYNDA DAN TIDAK DAPAT MENAMPAL MUKA DI GUEST BOOK YANG KIUT MIUT.

kalau jmp mereka tgh jln lupa tahan dan kata mahu amik gnba utk guest book lynda.

oleh itu mari abeskan filem.hehe mmg suka ati sgt bergamba dgn filem kalau dari bajet pengantin.


O.M.G( oh .menarik .gila!) dan kau mmg gila lah kalau kata baju dari cosry tak cantek.


sorry kualiti gnba kurg sb photographer i xdpt dtg.so tepaksa pakai cmre cap ayam serama.


gile kool menatang ni. cuma keburukannya adalah filem agak mahal dan terhad maka anda mungkin akan bercakaran dgn rakan-rakan merebut filem. besday saya dh nk dekat ni.so? tunggu apa lagi? pergi dapatkannya dan bungkus dgn reben kaler pink jgn lupa mintak alamat nanti.

gnba ni utk kau lepaskan rindu wahai intanGEMOK yg tak sehat baby dh xsbr nk kelua.ok dh jgn nk nanges teresak-esak.

dan sebenarnya majlis kawen lynda (agak janggal panggil kau lynda la betty :P) merupakan acara gathering bersama rakan-rakan lama tanpa yuran makanan.


berpeluang jmpa kawan-kawan macam yg bz gile buat bisnes dkt afrika selatan dan juga juri hakim utk American Next Top Model. jambu&nana.

atau mengendeng lebeyh dgn inspektor shukoq dan tak lupa amik no telefon jika sebarang kecemasan ingin melunaskan saman trafik dgn kadar rendah.

selain itu dapat berkongsi pengalaman cinta bersama weeda wartawan, designer, webmaster serba boleh usim, dan bercerita tentang keganasan murid-murid zaman skrg bersama cikgu lia serta berkongsi kisah nana rempit merempit bersama Shaheizy Sam dalam adnan sempit 2.


lecturer photo utar yg miow-miow.(*selalu je jmpa sue.aha)

yang ini mmg istimewa.jmpa 20 tahun yg akan dtg pun ketinggian tetap sebaya.miss u kenids. widdy&aen lup manjit.

dan kawan2 yg mmg tinggi lampai. selamat pengantin baru menn&sally.

majlis kawen yg hebat dan paling pnting makan sedap serta buah tangan yag menepati citarasa saya selalu, telur rebus ayam.yummiess! hey bet tahniah sebab berjaya kawen setelah beberapa plot cinta kau harung dl bersaksikan aku.*ayat apa ni? walau dl kita pernah sekatil dan pernah terbercakaran atas anasir-anasir luar tapi kau tetap yang terbaik. tahniah sygggg.. dan mjlis kawen yg sgt superb!


semoga berbahagia dan dpt ank cpt utk gantikan tmpat nyu-nyu.bai.aku nk nanges teresak-esak smbil henjut bahu.







sapa nyu-nyu?ah tyla hazlynda sendiri >.<




bai.

6 comments:

CouLeur de Chiqu3 said...

ngek aku xdpt dtg time tuh...ada agenda sendri..x saba tgk gmbo betty !!

intan kurus said...

sorry wey.igt demi kwn2 baby letak no2 jap tuk satu hr.tp stil cannot make it!.sorrryyyyyyyyyyy lynda.soryyyyy kwn2.ampun2.mungkin ad hikmah korang xdpt tgk ak tgh gemok.masalah nye penah ke kurus?sorry guys yoks!

nyu-nyu will be the most happiest la now.=).congratulation

.sweet-ants. said...

grand gila majlis dia.. bpe lama plan ni? btw, pnh masuk belog linda ni..mgg rapi punya plan wedding dia. tahniah :)

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

KECHIK, nanti aku upload ek. aku dok busy sebulan januari yang lepas. sorrow aku masih menebal dlm diri ni.Arwah baru pergi, aku still belom recover 100% nanti aku upload keh.

BEJAN, bengong muh! nyunyu dah dok ngan tokma die sbb bantal kepala arwah maktok menjadi peneman tidor aku sekarang. Nyunyu dah besor, leh berdikari n tido ngan tokma die HEHE :D jan, thanks so much ek for the review. aku dah sebulan lebih kawen baru nak komen boleh? HAHAHAHA :D akhirnye setelah ko nyaksikan aku ke tasik haru biru dan mengejar cinta yg sememangnye monyet, akhirnye bertemu putere katak aku nih HAHAHAHA :D

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

SWEET-ANTS, lupe pulak. thanks ek for ur compliments. wedding sy biase je la... yg nampak grand sbb buat waktu malam, tu je. setahun sy plan ni semua, alhamdulillah semuanye dah selamat. thanks ek sbb jenguk blog sy :D

FareeZan said...

lynda: no worries! xdehallah!
alhmadulillah semua dh selesai. finally kau dh bahagia pun. walau arwah maktok dah pergi tapi ade hikmah semua tu. dia sempat tgk kau bahagia dan dia gembira ada razmie utk kau ganti dia jaga kau selama 27 thn nie.

tak perlu nak bersedih ok. btw aku hepi jugak dgn perubahan kau. gorgeous ok bebeh. semoga terus menjadi hana tajimah.aha. >,<