Thursday, February 17, 2011

bilik kosong wangsa melawati kali ke1256x

melalui pemerhatian kebanyakan orang menggunakan medium status di facebook sebagai salah satu cara untuk meluahkan perasaan samada logik atau tidak.walau kadang-kadang rasa macam nak delete dari friendlist atau hide kan atau blocked terus bila macam malu atau macam menyampah bila baca ada status macam diari harian dan juga macam karangan tentang diri sendiri.termasuklah aku.dan aku paham semua ini dibuat atas arahan kata hati.

ini contoh status secara rawak dan rambang.rawak dan rambang paham.jangan nak terasa sangat.

1. yeayyy hubby dh balik.nak masak apa ye untuk hubby?sayang nak makan apa mlm ni?
2.alamak jerawat ada 5 bijik dekat muka.
3.penatnya kerja harini.pelanggan macam celaka.ada sorang tu try baju 6 kali tapi tak beli pun.gerammnya!!!!! penat aku lipat baju!
4. hati ini masih lagi dilukai. walau apa pun terjadi aku tetap mencintaimu. kau memang tercipta untukku.abang maafkan mah bang.cinta abang sampai mati.hal tadi tu abg janganlah ambil hati.
5. aq benci tul ngan mamat ceko ni.jgn nak buat aq marah buyeh x!
6.berada di tesco tgh beli bawang.
7. pam susu arini dpt sikit je tak penuh 1 botol pon :(
8.bmw 5 series rosak pulak.nak tuka kereta ape ye?

untuk mengelakkan org menghide,membuang aku dr friendlist dan memblocked aku, ok aku pilih untuk letak status macam facebook dekat cni.

fareezan abd kader:
"geram gile dgn housemate baru yang mcm tak cukup umo!!! biadap.bodoh dan bangang.kalau adik guala perangai mcm dia dh lama kene hempok dekat dinding.lu tu budak praktikal je kot.hello!! duduk sini pon sebab kesian dekat lu takde rumah.nak isap rokok lua umah ok! dan jangan nak buang rata-rata! okla wa paham lu budak baru nk up.nk rempit mlm-mlm dgn lelaki mana pon jgn susahkan semua org dlm rumah.kem slm kat mak lu banyak-banyak.sorry to saylah kan mak bongek anak senget."


AAHHHH...lega.


dengan ini diistiharkan ade 1 bilik kosong di kediaman kami.
wangsa melawati.

3 comments:

hazlynda kushairi said...

bengong! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ;P

aku suke status 1, 4, 7...... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA betul la weh. status yg sangat nyampah. tak perlu la kot nak cerita tu sume. yg bmw tu saje nak tunjuk HAHAHA ;P

status ko tu... budak mane weh? budak baru masuk? meh aku datang melawat umah ko. bagi notis n halau sudeh.

carik budak yg call ko mase kat UTAR tu, suh die masuk, ade bilik kosong tu. HAHAHAHA ;P

Anonymous said...

Hallooooooo..xperlu cr housemate!!!lu kn cr soulmate k!!!slmt maju jaya...
Irin

.sweet-ants. said...

hahhaa aiyok anon atas ni ex hsmate ke?