Monday, April 7, 2008

:: DuniA baRu ::

guyz hehehe kini hidup aku dah stabil blk hikhik... kehidupan dah ditrskan utk pilih jln lain plk..tapi aku ttp dibidang yang same..
aku dah ltk jwtn kat umnotv huhuhu makin penin aku nk handle psi politik yg nth dah pe2 nth aku lari lak join dunia lain. :p

~ah aku dah mula jth cinta dgn broadcast he,..statement aku : broadcasting neh same jeh leh relate gak dgn art&design...btl la lebey kureng jeh.. manyak mende ttg art leh apply. kwn2 aku kate aku menderhaka ke dunia potografi huhuhu xla yg pastinyer aku ske cube manyak bidang,.. dolu ms diploma aku mik grafik design,.. dh bowink ngn grafik aku try lak smbg degree fotografi,..kesudahannye aku tecmpak kat broadcast hikhik..so aku ade 3 bidang skunk neh..nak kate manyak knwledge tuh xderla tp aku skela cube mende br,..



so skrg aku sdg bejinak-jinak blajo psi broadcasting.heh,aku mik bidang psi pendidikan plak so aku kaver semua psi pendidikan negarala..xla penin sgt mcm kaver dunia politik huh!




~tulis skrip kene pektis manyak kali,..aku xler org yg formal ttg berbahase,..yg pntg skrip kene tls ringkas & padat tp bkn berbunge itu yg penting..ngerti?




6 comments:

applepie said...

comeinyer budak nih..anak sapo arr neh.. :) welcome backk..

f a r e E z a N said...

maceh :P *smbil tekebil-kebil

Lily.Lulu. said...

ngerti buk .. ngerti !!!
:D

selamat ke alam baru yer ...
rajin2 tau

f a r e E z a N said...

lily>oh trime kaseh kembali bik eh buk hehe

國倫老師Teacher said...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

鐵板豆腐Fay said...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛