Saturday, December 26, 2009

::utK inTanGEMOK yg disayangi::

*ini gmbar semasa bertunang.




khas buat intanGEMOK yg disayangi.



semoga menjadi isteri yg mithali.. ttp kewl n maintain menjiwang bersama jedy.
semoga mkn bersuap2 smpai ke anak cucu.kahkah xboleh blah.
semoga mendapat anak yg seramai yg mungkin ikut muke ko tapi bersaiz jedy.
semoga selepas kawen ko akan kurus selimmmmmmmmmmm! itu doa aku. amen.




my bff sudah selamat diijab kabul. uhuk sedeyh dan terkilan sebab xdpt dtg akibat pertukaran tarikh.ish kalu buat tarikh asal aku xla ketinggalan..buat rakan-rakan yg mengenali.. intan atau nama samaran lelakinye, aus..hehe die nikah dulu then majlis persandingannya insy akan menyusul dlm mase terdekat nie.
setiap orang pasti akan jumpa bahagia dan cinta yg dicari.. dan tahniah kepada intanku sebab berjaya harung pelbagai dugaan..dan moga bahagia berkekalan hendaknye..~ayt kebanyakan utk org kawen hehe.
takutnya bila tgk semua org dh berjaya dlm hubungan..berakhir dkt ikatan yg sah. knp takut?haha yela aku ni selalu xkonfident even dh berikatan dgn yayeed. kdg2 5678 tahun pon xtentu berakhir dgn perkara yang baik. maka aku sentiasa redha dan tidak terlalu mengharap.takut dgn keberangkalian yg bila-bila boleh jadi. dan tidak perlu sesal jika jodoh itu bukan milik kita sebab semuanya DIA dah aturkan. dan pasti byk kebaikan yg kita pelajari dlm sebuah hubungan..asal ayt aku mcm org frust jeh nie.~berdasarkan pengalaman yg aku peroleh massa dulu kot ekekeke.

"kdg-kdg kita kena jadi selfish untuk kepentingan hati,.. pilih cinta ikut keselesaan kita."- yayeed.

::intan pakai sua kemahiran hidup munge-munge tu masa mlm pertama x?kahkah.

6 comments:

aloy_paradoks said...

jan,, ko mcm makin kurus je..

hazlynda kushairi said...

congrats MOOOOKKKKurusudeh!
KEhEkhekhEKhKEhKeh
sunggoh aku terkezut....

bulan 3 kalo tak ajak, mmg ah!!!

intan kurus said...

hahhahha.tenkiu akak lynda yg maintain 41kg.hehe.eyaaa sure ajak.insyaallh.ko yg x dtg ak sentap nanti.haha.and most tenkiu to my bloved pajiajn..aminnnnnn ats sume doa2 ko.jiwang sampai akhir ayat dh tua xde ggi angel jdi an-ngel pon an-ngel lahh..huhu.ko xyah la nk kabe rase besalah nk print muke ak ateh cake ap la.xdtg March siappppp aaa!!!terima kasih jgk atas ayat makcik bedah ko 2..huhu.eyup pajiajn sume ketentuan allah.die dh buat pilihan yg terbaik buat kite.xpe ak sentiasa doakn sape pon bakal suami esp yayed ko i2 ad la yg terbaik buat ko,cintakan ko selamanya, beriman,berilmu, berharta,baik, rajin,bertanggungjawab, hot and sexy.semoga bakal suami ko adlah lelaki Islam bukan lelaki Melayu. xyah takot.lalu je ngan penuh sbr and byk doa2. yg boleh tukar hati manusia ni allh je.so kepada allah la kite byk berdoa key?xde doa yg allh sia2kan.and about jodoh bukan milik kite 2 ak setuju ak ko ckp 2.sume allh yg aturkan.mak ak bidan saripah 2 penah ckp, bile kite couple than x jdi ke terputus di tengah jalan ke kan..xpayah sedih, xpayah menangis, xpayah dendam, xpayah migrin=P.sebab kenapa allah bg x jdi?sebab allah dah tulis, ko kalau couple or kawen ngn die, xde rezeki bg kamu berdua, so allah nk bg seorg yg boleh bawak rezeki untuk kehidupan kamu sbgai suami isteri kelak. 2 la.. dia bg dgn sape yg blh bwk rezeki dl kehidupn sesorg.cam2 la lebeh kurang konsepnye.kan byk org ckp rezeki leph kawen lain kan?soo..cam2 la concept nye.pepandai la pahamkan.hihihi.

hahhaahaha.penkejiiiiii.wey sua 2 dah lame reput la kene ayoq ponggong.kot2 muat nk pinjam sua satia ko boleh gak membangkitkan ghairah ni.=P

FareeZan said...

aloy: aku mtk maap.jgn tertipu itu gnba 3 tahun lps.bai.

betty: kurus?sape kurus? ngeee~

intanGEMOK: hoi.asal ko xbuat trus entri dlm page aku nie? pyla pjg karangan ko.

sua tuh aku smpan mlm petama aku la. ko xmuatla.

intan kurus said...

tp ko bc jgk kan?kan?kan?. bukan ap.tgk muke ko je ak rs nk berletiaq..

sehari dlm hidup ko, bape x ko kene berletiaq jan?SUREEEEEEEEE ad nye lahhhh=)

Qing Cai said...

coach outlet
coach handbags
canada goose jackets
gucci handbags
cheap nba jerseys
ray ban sunglasses
ugg outlet
longchamp handbags
rolex watches
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
iphone cases
juicy couture outlet
michael kors outlet
woolrich outlet
jordan shoes
louis vuitton handbags
true religion jeans
jordan shoes
canada goose jackets
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet
ugg boots
hermes outlet
tory burch outlet
timberland boots
toms shoes
ghd hair straighteners
pandora jewelry
cai20151020