Monday, September 27, 2010

::BILIK UNTUK DISEWA WANGSA MAJU::

sebenarnya agak kepenatan jugak nak cari housemate yang sewaras. serius penat. semua yang keluar dari rumah atas sebab berkahwin. aduyai. adalah menjadi satu masalah buat aku dan rakan serumah yang lain mcm aku katakan tadi nak mencari housemate yang sewaras. sebelum-sebelum ni siapa2 yang nak masuk rumah mesti kena interview dulu. ujian dari segi fizikal dan mental wajib lulus. kalau xsilap adela beberapa orang yang kene reject sebelum-sebelum ni.


1. bwk bf masuk rumah ms nak tgk rumah- ada peratusan yang tinggi bw bf tido sekali.
2. badan 5x ganda dr housemate yg lain dan datang temuduga pakai uniform taekwando. "hai!(smbil mencengkam tangan)- kalau kene hempap sekiranya ada perselisihan faham sah2 kami msk icu.
3. nak bawa peti ais dan mesin basuh dalam bilik - risau plak renovate bilik jd dapur terus.
4. tak mahu kongsi parkir sebab bawa honda accord - bmw, baby ferrari kami pon kene gilir-gilir. banyak cantek kau.stkat honda nak gdh pasal parkir.
5.mahu kongsi bilik dengan gf- masalah sumbang songsang.malas nak share maksiat.
6. jijik dengan sampah- waklu la kalu kene jd dbkl lu ari-ari dtg kutip.sampi tikus beranak.
7. kedekut haji bakhil- duduk dlm gua kalau semua xbole share.
8. student practical- mmgla hidup aku ni part time keje cr housemate barukan?

jika anda atau adik anda atau kakak anda atau awek anda (tunang xbole)atau makcik anda tidak mempunyai kriteria seperti di atas dan mahu menyewa bilik di kawasan wangsa melawati/wangsa maju silalah berhubung di talian

016-9772039
016-6626319
013-3921621

5minit lrt wangsa maju.
bus stop tepi rumah.
rumah dipenuhi dgn perabot.
toilet dalam bilik.
almari baju dan kipas syiling free.
sewa bulanan hanya rm350.
deposit 2+1

kemasukan oktober/november

***interview xboleh wakil.mak ayah pon xboleh wakil.



TERIMA KASIH.

4 comments:

CouLeur de Chiqu3 said...

umah teres eh nox? brapa org serumah?

FareeZan said...

yup.4bilik.skrg 4org duduk.ada sape2 yg berminat?

Anonymous said...

haha klako..bilik 0 tu master bed eh?ada lg 0 ke?

Anonymous said...

i nak masuk tapi syarat u kene keluar dari rumah tu boleh tak?

::MOZELLA-LOVE IS ENDLESS