Wednesday, September 29, 2010

::Percayalah Mah Abg Bukan Faizal Tahir::

sebenarnya sejak akhir-akhir ni( harap akhir-akhir ini akan berakhirlah,) terasa diri macam lisasurihani pulak.sebenarnya aku ini orangnya biasa-biasa pernah bekudis,mmg GELAP GELITA,selamanya rendang dan renek. jadi tak usahlah susah-susahkan diri nak kesahkan aku.

paling benci dan paling pantang tidur diganggu dengan panggilan hantu,lucah dan misteri. ah mengada. part panggilan suara hantu mmg kau berjayalah.aku mmg pengecut.syabaslah. tapi panggilan lucah serius tak stim langsung.

bukan tu je,segala penulisan cerita yang hidup aman dalam blog ni dah sedikit tercemar dengan bau taik yang dihinggap langau besar. peleaslah wey.i bukan lisa i bukan
erra fazira wan maimunah pun bukan. nak datang singgah baca blog yang ntah apa-apa ni pon aku xpernah kesah. tak pernah sekali nak sibuk-sibuk tgk sapa yang dtg dan langsung tak pernah nak heran pasal nuffnang.jadi xpayahlah dok kesah dgn cerita-cerita i dan menabur janji eh bukan.menabur fitnah yang bukan-bukan setiap hari dalam blog ni.ok sayam? aku xada pengikut setia pon kalu privatekan blog. mcm konon-konon cerita agak privasi. life aku pon xcukup hip.aha.

datang mana ya kalian semua?eh eh knp semua dan kalian? kata pak nujum mereka-mereka ni org yang berbeza.aku ingat aku je bz dgn kerja.rupenya kamu-kamu pon bz jugak eh.-bz body. ada masa sungguh buat benda-benda yang boleh memudaratkan
otak. mcm berkomplot pulak. tapi doc aku kata orang-orang mcmni dikategorikan jugak cacat..ok cepat pergi daftar kad oku.

*mana ada marahlah. suka sebenarnya. gila kau tak suka kalau orang ambil berat dan bagi perhatian dari pagi sampai tengah-tengah malam buta?


tentang gosip i dgn faizal tahir tak benar ok.gosip yayeed dgn fasha sandha pon tak benar. yuccxxxss.


percayalah mah abg setia pada mah.


::nth2 ada org dajal letak no phone dgn adrss blog aku kat toilet awam kot?aha.mcm taik.

8 comments:

intan kurus said...

hahhhahha.gemgam bara tulang jgn sampai jdi abu jan.ishhh.
part faizal tahir ak suke.ed kene simpan rambut panjang.bru huzz conpius faizal tahir megedate ngn reporter.

.sweet-ants. said...

ohh
spek mata mmg sejibik faizal tahir
ah..jadilah

Firol said...

memang bukan faizal tahir...faizal ismail pun bukan sama sekali

FareeZan said...

ha?apa apa? sapa faizal tahir ni..ishh.

Anonymous said...

kalau ko lantik aku jd PR ko tentu kejadian2 aneh dan mistik bistik ni x berlaku.awasi jarak anda ingatlah orang tersayang.
berani teka la teka

fareezan said...

aween kuncham aku boleh hidu la ketiak kau. ah kau sentiasa menjadi PR di hatiku.

sushi rm2 ape crita

Anonymous said...

ada aku kesah

Anonymous said...

mcm faizal tahir..i suka bf you