Friday, September 17, 2010

::Tak Ada Apa Dengan Raya::

1. menang o som dgn kader baba beraya dekat kampung mak.
2. tiada kek seperti chocolate moist,muffin sb sis ila xdpt cuti raya.
3. beraya ala kadar tak ambil gambar famili sb xcukup korum.
4. tak hulur langsung duit raya utk kanak-kanak sepupu sesepat anak buah-buahan.ditaja sepenuhnya bro eyos.lup u bro.aha
5. dekat kampung tak ada geng. sepupu sesepat tak balik raya dekat kampung sebab beraya rumah mak mentua.mengada.
6. hampir melempang makcik yg berkunjung ke rumah bila cerita pasal kawen-kawen dan andartu.
7. pengalaman beraya bersama darlings tahun ni berbeza.siap buat sukan lasak 4wd.
8. TErberjumpa dengan kekasih lama.suruh awek lu pakai foundation jenama MAC baru rata ok.bai.
9. malam raya ke 3 sudah pulang ke kolumpo.jalan sesak dari tanjung karang ke kuala selangor hanya sebab traffic light.nsb bro eyos tak terberak dlm kreta.
10. menumpang di rumah orang selama 5 hari berturut takut berseorangan. rakan serumah bercuti sakan. tengs makngahs,aween kuncham,mak yayeed.ok malam ni i tido di rumah sendiri.
11. 4 hari lepas berat 48 kg sekarang 50 kg. ini semua salah raya.
12. tahun depan kalau xberjaya beraya dgn suami serius aku nak offer diri keja masa hari raya.

bila nk buat open house?duit dah takde ni.jgn lupe jemput.



JAWATAN KOSONG : CALON SUAMI MITHALI YANG MEMANDU FERRARI.

9 comments:

syanaim said...

::babe..samalah kita..raya kali ni aku more pada persiapan kawen..wei..jangan lupa dtg wedding aku..kad kat ila..:D..::

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

budus! tak tahan jawatan kosong tuh.

ok ok, aku offer jadi PA ko mase wedding nanti. HAHA i loike!

kalau ko naek 50kg skang, aku dah naek 58kg. HUH! menci. pose 6 jom.

nanti bebile singgah lagi teratak ku ini, dah tau umah kan. bawak kuncham sekali.

aloy_paradoks said...

Ferrari konon! sudahla,,,

Tukang cerita said...

aidilfitri akak pun hambar saja...
byk perkara sedey dari pkara gembira...
uwaaaaaaa.......

~selamat hari raya, maaf zahir batin dikkkkkk...~

..izza.. said...

ko mmg hampeh kan..bleh plak rekemen gf ex-bf ko pakai foundation MAC..hahaha

Anonymous said...

ko lupa 1 part dimana beli baju qaleesya yg sama saiz dgn aku.

FareeZan said...

nasya: insy kalu xdehal aku dtg.. slmt berkawen babe!! <3

betty: ah i mmg nk u pon!! yg penting i dh tgk u py bunga manggar ahahaha.ah ko nk kawen nanti kurusla tu sb sibuk sgt :P

rase mcm nk sewa bilik kat umh ko je. aduh tenteram aman dan damai ok umah ko.!!

aloy: eh awk ni sape?

kak nurul: yelah tahun ni raya agak bosan lah kak.

slamat hari raya kak.

izza: aha.yelah mcm kesian.ish xbaik !

aween kuncham: jgn nk beranganla oi.aku beli semua saiz aku.harap maklum.

Anonymous said...

awex bju ijau..auww

FareeZan said...

jibek:bini ko dh panggil blk masak.
nk taip depan aku.awas anda sedang diperhatikan.