Tuesday, August 24, 2010

::BerMurnian::

sekejap je masa berlalu kan. tgl belas-belas hari jeh nak raya.hoho balik kampung!!! setakat ni perjalanan hari-hari ramadhan alhmdulillah.belum lagi makan secara pukal.hahaha. .syukur!!mcm xpercaya baru 2x je g paso ramadhan. kebanyakannya makan di rumah dan memasak.walau makan di rumah orang lain pon dikira makan di rumahlah kan. hahaha.thanxs yayeed dan famili.makngahs.dan amelia.aen dan diana ~teman-teman berbuka spjg ramadhan.


cuma sabtu lepas berbuka berduaan dgn mummy intan gemok.makan ayam penyet ria sunway.beria-beria dia makan smpi abes.semalam pulak makan dengan fazi,nany,farez.yayed dalam proses diet.hilmi lps blk gaza hilang selera makan.hahaha.amelia pula dalam pantang.keguguran.sedih betul.tak apa cuba lagi ok sayam.jangan main skipping pulak kat rumah tu.maka yang boleh makan banyak semalam kami berempatlah.

destinasi pilihan-tempat yang paling kegemaran bila kami kelaparan.haha.sebab banyak dan berpatutan.kamu boleh cuba makan di murni ss2 -mamak style.tapi bukan mamaks ok.


jangan terkejut kalau kamu dtg ada deretan meja tepi2 kedai.ha itulah murni.dan pasti kamu akan herot2 muka dan blurr untuk pilih menu.

untuk lebih bertenaga pilihla ice blend pelbagai perisa!! watermelon!mak sukerrr

nanai yg kononnya workout hari2 di gym pon memilih nasi lemak ayam pandan.ah.ketepikan soal lemak kalau di murni,ok.

i gemok gedempol.so pilih spaghetti carbonara yg selalunya dikongsi bedua.
yayeed xjd ikut so i berjaya makan sampai abeslah.

kalau kamu kurus keding mcam cicak kobeng dan fazi,jadi orderlah nasi goren ciken cop.xmenyesal ok.besok mesti naik 2 kilo.


makanan org kebanyakan yg dh kawen@ mcm abah2- kueay tiau ladna mcm laut dlm.besepah hidupan laut dia u alzz!

bergambar bersama abang pembina berat badan junior 1

bergambar bersama abang pembina berat badan junior 2


menurut sumber, murni ni adik/abg kpd william.so menu-menu dia pon xbanyak beza dgn william.tapi lg murahlah.aku raselah. total sorg makan+air, plg mahal antara kiteorg rm15 je.ok lah tu. dan mungkin dekat sini lagi selesa dr william. xada anjin2 kurap berkeliaran tepi jalan.errk~

cepat pegi cuba.
Restoran SS2 Murni,Jalan SS2/75, Petaling Jaya.

kalau nak lagi selesa murni ade jugak di Murni Discovery,Jalan PJU 1/3B,Sunway Mas Commercial CentrePetaling Jaya, Selangor.

kalau perut ketat xboleh rukuk jgn salahkan i ok.hehe.

6 comments:

Anonymous said...

bekas air kotor! eee..mak xsuka!

..izza.. said...

aku dr dulu gerun nk mkn kt wiliam..dh smpai situ aritu..tp patah blk sbb cam was-was...nk try murni ni plak...tp..huhu..jauh....

CouLeur de Chiqu3 said...

MURNI DISCOVERY !!!! aku suka Mango Blended Special dia!!!..kesukaaaaannnnnn !

sepul said...

lama tak pi murni sebab preferably aku suka pi william. well setiap orang ada pendapatnya kan. terpulang.

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

weh, sedap! terliur lak! HAHA p murni tak hajak kak kunchs sedunia tahu?

.sweet-ants. said...

same la baru 2x g bazar. membazir je, xsdp lgsung mknn bazar