Wednesday, November 10, 2010

::PenaNg yg Penin::

masa sakit jiwa siapkan program aritu aku ade janji lps setel nak jadi surirumah ataupun pergi bercuti. skrg kansel jadi surirumah.sebab mmg x la kan.jadi pilih percutian. alang-alang perkahwinan dayoh (rakan sekelas&serumah uitm) dekat penang terus berjimba dekat sana.


cikgu azam dan cikgu dayoh .

kat penang dayah je berani pakai kaler hijau dinosour ni.

bukan geng al arqam.bai

lepas dh setelkan dayah.aha.silap. lps setel majlis terus gerak laju2 menuju ke northam all suite penang. serius.best.giler.sumpah.tak tipu.sape dh kawen p la sini.rase menyesal xkawen plak ms ni.*hoi ckp apa ni?

doa2 je ms ni jgn tsunami.tepi laut. ~pui

jakuzis yo!

living room.maafkan i mah.
1 katil 4 org.ha xpecaya?

siap ada meja study. mcm taw2 je bdk master kene siapkan assgmnt.aha.

kejadian tgkat 9. what happen to vegas, stay in vegas! buahahahahahaha.

ok cukup.mari makan2 di penang. mmg mati gemok kalu ddk penang kot. akibat kelaparan yg memuncak singgah sat di anjung gurney mencari rojak.


rambang mulut. pakcik rojak ni potong rojak ikut irama lagu yg dia pasang. sambil tu dia shuffle sket sambil sebut rojak,rojak,rojak, . tak tipula wey. nanti kalu aween dh upload video aku tnjk.


ala mkn skali skala mai penang pe slhnya.
magis bukan?.

makan malam di nasi kandaq beratur. yelah yelah sebenarnya bukan nk cerita jln2 kat penang. ok tukar. mkn2 dekat penang.


kedai ni beroperasi jam 10 mlm sampai 10 pagi. mmg menguji kesbaranlah. hampir 2 jam beratur.
nasib rasa yg tidak menghampakan.sedappp!! teh ais dekat penang mmg terbaik. arge termasuk air rm6+


hari terakhir di penang berpusing satu penang cr chowrasta.padehal dekat2 area nasik kandaq beratur tu je.cess. nak senang cari ibu pejabat polis kontinjen penang. btl2 dpn mydin.itulah dia chowrasta.


apa lagi beli jeruklah. kami beli jeruk buatan org islam. diyakini halal. cr banner ni tepi2 lorong. harga sama dgn dkt market tu. yg best bole cmpur nk jeruk mana yg banyak.

mkn tengahari sekali lagi nasik kandar. blurpp! akibat dh mls nk cr kedai mkn lain. mkn saja dkt area chowrasta.nasik kandar line clear walau tmptnya xbegitulah clear. kotor. kami bernasib baik sebab xnmpak tikus aritu.
kenyang 2 hari. tapi lagi sedap nasi kandar beratur. nasi kandar cni pedas. bahang dlm perut terasa 2 hari. harga mcm sedikit mahallah.


mmg xsempat nak jalan2.waktu suntuk dgn ada yg demam, asgmnt nk kene submit. tapi funn! mcm xnk balik.


kunchams.




terima kasih daun keladi. jom pegi lagi!!!


12 comments:

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

HAHAHAHAHAHAHA patot lah berjimba kat penang. kuncham lis tak ikut lak? wahhhh bile lagi nak p? aku nak ikut. walaupon aku akan double, bebas beraksi HAHAHA :D

syanaim said...

::ok serius tgok korang rasa jeles..uwaa..bestnya::

FareeZan said...

betty: lis kuncham bzlah... adehal di dubai.aha.
jom jom g lagi.xpuas ok.

nasha: dh g hornymoon ke belum? ala kiteorg lagi jelous tgk ko nasya dh ada suami :P

.sweet-ants. said...

x penah lg g penang. best je nmpk.

btw baju pngantin warna ijau pekat camtu 1st time aku tgk :) cntik jgk

Anonymous said...

i love penang!! baru ko tau penangan penang!huh..terbaik!!

CouLeur de Chiqu3 said...

wahhhhhh...dayah dah kawen..aku x tahuuuu...haishh !

ahah..penang lagi...hang mmg pechneta penang nooo..heheh

gmba yg ala2 VEGAS tu cun..nyum2

Anonymous said...

nanti kalu aween dh upload video aku tnjk.
sala ayat ko tu.patut ko tulis bile aween dah tau caner nak upload bideo.ehehe.i miss u lebo :*

FareeZan said...

aween: dey!! ape yg sush avi kan? mskla akuan youtube ko then aku boleh paste di sini. :P pleas baby.. i nk jugak!!! u kan pandai. ade phd.

FareeZan said...

sweetants: ha okla tu aku dh promote bj dgn penang. lps ni boleh g jln2 g penang n kawen pakai kaler tu :P

nani: hang bila nk blk penang.jom kita buat ramai kat sana na.... belanja aku mkn rojak jom next trip!!

kecik: yolah dayoh dh selamat dh huhu.kau bila lagi?

intan kurus said...

dayoh oh dayoh,cantik lohhh anak mamai kite sorng ni.ko pon xkurangnye pajijan bile ak xsangka sekup hang same ngn tirai pelamin belakang

fareezan said...

mommyintanyggemok: dh xpyh nk komen kat cni aku cal xnk agkt msg lagilah betahun tg xreply.ah kau sama mcm jambu. bai!!! dont break my heart!

Qing Cai said...

michael kors wallet
cheap oakley sunglasses
designer handbags
cheap nfl jerseys
snow boots
wellensteyn jackets
canada goose outlet
ray ban
prada handbags
oakley sunglasses wholesale
ugg boots
montblanc pens
lululemon outlet
coach outlet store
louis vuitton outlet
nike huarache
swarovski outlet
true religion jeans
oakley outlet
nike air force 1
michael kors handbags
ugg uk
oakley sunglasses
thomas sabo uk
christian louboutin
gucci
cheap jordans
replica watches
cai20151020