Sunday, June 22, 2008

::KitE enJoyy!!::


kite enjooyy!!! huhuhu tapi itu hanya semalamla sebab arinih aku kene keje..bangla pon ari ahd ct taw, aku lak kene keje hahaha

disebabkan smlm cuti jadi aku mnafaatkanlah cuti ari sabtu aku ngn yayeed n amy...




kami menggila bejalan satu ari suntuk,..destinasi petame kiteowg g mid semate2 nk mkn pizza hahaha mmg melantak gile2la sb 1 ari xmkn,..aku n yayeed sempat merayap g care4 mid cari brg kete n kami jln2 cuci mate sajerk kat mid..xder pe2 yg menarik nk li..lgpon sale dah abes daa~

pas g mid xtaw nk g maner,.nk blk awal lagi padehal aku n amy xsdr2 dr esk adalah ari bekerja kami..

yayeed kasi idea g funfair kat bkt jalil..mmm bley la(ayt mule2 aku n amy)


lame gle aku xg funfair..tingat ms kecik2 dolu kalu g ngn fmly musti bosan, nk main 2 xleh nk ni xleh bahayela pe la..dah besaw mmg rase puasla sb leh main sume.. tp pe yg beza dl ngn skunk adlah token..perghh skrg 1 token 2 hengget bebanding ms dolu bp sen sgt..n lagi satu kene pkai duit sindri ekekeke dl pkai duit apak...
*antu sudah larikk..
1st skali kiteowg msk umh antu mmg aku xnk tp kene seret ngn dak 2 eko tuh..mmg kiteowg rase wugi sgt sb xder antu pon pentipu umh antu nie korg jgn msk kalu g dahla 2token sorg =4hengget...aku lagi r rase wugi sb aku msk xtgk pe2 aku pjm mate smpai kua hahahahaha


pas tuh kiteowg naek rollercoster *visual xdpt dirakam sb xsmpat n sgt seram weekk! nk temuntah pon ader...bpk gle seram

main keto lggr nie plg bes!!mmg aku n amy mcm owg gle la menjerit2 puas ati gle ble dpt lggr org huhuhu tp mmg skt pggngla kene hentak depan ,tepi, blkg..




1st main xbes sb ader 3 kete jeh..ah xmcbr lgsng..aku n emy apa lg mule menggile maen kali ke2 time nie mmg happening abes r sb ramai..npk x kiteowg?tuh yg blkg skali tuh tgh mengganasss




token dah tgl ciput jadi kami maen mende yg ringan2 je la..amy n yayeed mghbskan token dgn maen tikam2..tp mlm tuh amy xder luck..nk bear besaw tp dpt keychain jeh hhahaha


time ni pon same gak dapat keychain gak kahkahkah ko mmg ngabehkan token je la huh!





cumil gle! aku geram jeh nengok bear2 tuh..nie kene maen dat kene ltpkan belon kat dlm lobang2 tuh, 6 bjk dpt bear kecik kalu manyak dapat yg besaw tuh ggrr!!! yayeed n amy behempas pulas 2x pecubaan gagal!!tapi aku nak gak!!




my yayeed sedang berusaha nk gak dptkan bear tuh!! cubaan ke 3x..akhirnya.........................






tadaa.....dpt gak bebear tuh! tapi ank diela dapat yg kecik jeh ok la tuh...janji dapat lalalalalala tapi kaler die nth pe2 nth wane pink cmpur ngn biru..aku kasi name die popak sb die sopak hahahaha maceh!! muaccxx


mmg puas gle mlm tuh dah lame xepy ginih thnx yayeed n amy... kalu slalu ginih xyah g keje kan besh heh,.............














































































































































































































































4 comments:

applepie said...

beshnyer g funfair..lama giler tak g..last g time study dulu..dpt pooh besar..huhu

f a r e E z a N said...

applepie~ skali skale g mmg besh gle

Lily.Lulu. said...

kita tau kat mana nih .. kat bukit jalil !!

kita nak pi jugak laa nanti
:D

f a r e E z a N said...

lily~ya btl!! silala pegi tp jgn msk umh antu sb xder antu huhu