Monday, June 2, 2008

::Mari makaN saMpai LebaM::

mari menambah saiz perut!! perut aku dr S ke M dan kini baru mencecah saiz L,... jd utk mnmbh saiz lagi utk ke XL aku mengisi perut neh dgn menkayakan William...seperti yang kita slalu nengok kat page duta william sape lagi kalu xbukan page LensaLily arinih aku lak buat entry psl william plak....
tema pada malam itu adalah makan sampai lebam


aku order spaghetti bolognese,...sluurpp sgt sodap kuah melimpah ruah.. walaupon aku xsuke mkn daging sb aku xsker bau daging. aku leh mkn meatball neh sb xrs lembu hehe tq uncle william sb pndai buang bau itu he aku xlrt nk abeskan nk ks kat perot2 lain sume xlarat nk sumbat dah...

oh telupe laks aku g ngn 3owg kengkwn yg aku sygi he dayah aween n lis..heh


hambek ko gedabak ayo aku,,hhehee aku order ribena laici blend yg dtg nyer ribena longan yg cam nk kasi kantong pundi kencing aku bocor,..hakhak pe2pon layan jehla sb dah sdp..


kalu korg lapo time skunk nih mmg la aku n korg2 yg tgk gnbo neh melelehkan? aween order meatball lasagna..ini pon sdp gak tp aku rs sket jeh sb xlrt dah...


tomyam seafood spesel...dayah mmg nk mkn nsk gak kalu g memaner so die pon tryla tomyam nih..mcm2 ader dlm seafood tuh..segala makhluk lautan la npk xkaki ngn tgn udang glh tuh hehe shell pon ader cume xder mutiare jeh hehe mmg dayah mcm nk teburai kene habiskan...

lis dah kenyang so die mkn ringan2 saje,,die order fries,,tp aku xleh blah dgn fries nih..nth cm xsdp jeh *maaf gnbo kurg memuaskan sb aku xclose up

keasyikan aween n juga lis menjamah hidangn *sbnrnye dah xlrt dah tuh muke tepakse mnghbskan mknan..

foto keriangan apabila perot dah penuh..dari kiri dayah,lis,aween n saye......

:: kami pulang lewat jam 12 xleh lpk lame2 sb sume pnt br lik keje n kene bekerja utk esok hari.. oh dayah sajeh yg kene g calss esk arinyer..cayok2 cikgu dayah huhu. maap aku xgtaw arge stiap mknan tuh sb aku pon xsure sgt aku men byr jeh heh..sume skali dlm rm 90 so teka sindrila ek hehehe..::

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~nantikan entry aku mengenai.............................................(lihat gnbo dibwh ya)~

xsempat nk upload n xabes edit gnbo lg utk dibelogkan...tungguuuu!!!!!!!!!!!!!!!

5 comments:

applepie said...

wah...nih kalo lily ble dpt komisen dr uncle william..kayo dah lily..tp layanzz kan lepak sana..?

f a r e E z a N said...

applepie > ya sgt layanzz smapi kembung huhuhu

Lily.Lulu. said...

sedap kannnnnnnnnnnnnnnnnn
len kali order dalam 2 menu jek dulu .. kan dah pesan ...

makan kena share2 ... kalau x memang la x habes makan tuh ..

:D

Ziana said...

williammmmmmmmmmmm!
sedappppp!!
:)

f a r e E z a N said...

lilly> aah tp ms tuh tamak sgt mmg xmkn dr pg,..itu pon xabes gak hahaha

ziana> ye cik ziana mmg sodap bangat hehe