Wednesday, September 10, 2008

::aKu kembali::

yuhuu..aku sudah kembali..maapla mmg bz sgt pas blk perak arituh..manyak bzla..xder ms nk hapdate..alhmdulillah aku selamat smpai umah arituh lebey kurang 10mnt nk bebuke..aku bwk selow sb ujan xbenti2...

blk kali nie xseronokla sangat sb xbyk aktiviti..perak ujan jeh 24jam hangen jeh akula...n plan aku nk blk ke kmpung pon xjadik sb mak aku beriya nak abg aku blk kumpul buke kat umah..


budak botak ni balik..dah tembam sketla dari ms lahir arituh...ank buah aku nie br 1st time blk umh aku..akak ipar aku br lps abes pantang...mak aku beriye2 nk yany blk..tp die asik tido jeh
xpuas sangatla maen ngn die nie sb asik tido jeh kejenye...

jenuh dah kiteorg usik suwuh bangun xmoh gak..mmg kuat tidola huh! dh beso leh chalenge aku hahaha..smpai si molly pon turut serta kaco yany suwuh mangun...

menu istimewa balik arituh lakse..nyum2 abg aku ske mkn laksa so mak aku masakanla..npk sgt xsyg aku utamakan abg aku ini tidak adil!! hehe


tapi mak aku msk gak utk aku taw masak lemak siput sedut..ahh bapak sedap gle nikmat!!




dalam dok yany ngh tido tuh die tejage japla xsmpai 15mint lelap balik..mak aku sj ltk yany kat atas aku suwuh aku pegang..mak aii!!aku memang takut pgg baby ok..sb die gerak2 n lembik2 kat atas aku..mau aku xglabah ble yany nguit...takoootttt!! dieowg gelakkan aje cisss!! nasib tindakan luar kawal aku terkawal kalu xmau aku baling dak tuh kang hahaha..
last sekali aku selitla ganbo bdk seko nie nk gak glamor..pemalas...die pon posela kot..asik nk menempek jeh mane orang g...chibie demok pemalas

name saya chibie maruku chan..saya pon nk intepreme....peace...
ends.


4 comments:

honeysour said...

klako tol nengok gambo ko dukung baby tu...hiks...:p
takder bakat langsung..kuikuikui...

aloy@nurul said...

aduhhh,,,gambar ko mendera batin dan jiwa aku,,,,nak makan macam tu gak,,huhuhuhu

lily.lulu said...

uishhh .. laksa .. siput sedut !!
nak la jugakkkkkkkk
lapar seh !!

f a r e E z a N said...

honey sour: ala bkn xder bakatla, bakat terpendam xlahir lagi hehehe

aloy & lily: kalu nk ginih jom lik perak ikt aku, mau?sb kat perak jeh ader hikhikhik