Tuesday, September 8, 2009

::boLeh baLik raye Dah::



sekarang boleh amik napas pjg2.semua sudah setel.jadi boleh cuti raya.walau cuti xlame sb raye ke4 sudah mula kerja.xpe2 simpan giliran untuk thn depan :P

lokasi : kmpg sungai lui hulu langat
pelakon: anak-anak sedara nanot.

walau pelbagai rintangan nk buat mock up utk raya nie akhirnya berjaya jugak.huh.mcm2 hal.thun nie 2 tugasan raya aku yg buat.thn ni pilih suasana kampung baru feel.yes i suka kampung!naseb nanot (bekas serumah se-skool uitm)menyerah diri.sudi pjmkan umah sedare mare die.

sepatutnya lepas survey rumah kat langat arituh rumah wak sarip~(batu 18 kalu xsilap) jadi pemenang heh.tp ada plak perkara xdpt dielakkan jadi kansella..



"ghomah ni mmg buek bolakon felem.."- wak sarip

mmg cun abes umh wak sarip nie.cite qalesha pon belakon kat umah wak nie.


ini bukan fesyen raya terbaru.aku mls pakai kaen.bukan nampak pon.

thx nanot. see nanot dh kuwus!baju aku tuh yg npk besaw oke.:P die kate sebulan xcukp mkn ms kat jepun arituh.nk g jepon gak ah mcm nie :P


selingan **********************************************


kalu g asgmnt ngn mamat ni mmg gedik2 nk singgah sane sini.

mule2 die igt air panas tuh boleh selamatkan blk kaki die yg bengkok ms xcdnt arituh.tapi die dh xpercaya lagik sb dia baru taw air panas kat umh die same jeh rasenye.


sape taw jongkong?last dulu aku penah mkn ms dkt open house umah nanot.kami sanggup pth blk nk cobe.padehal kat dpn lagi melambak2 juai.kat bazaar ramadhan kiteorg sggh pon ader lagi manyak.tapi xnyesai sb sedap.isi dalam xdpt nk amik sebab dh sental.dlm die mcm tepung pelita lebeyh kurang.akak tuh kate kat lanagt jeh ade.yeke.

7 comments:

izza said...

xonah dgr pun jongkong...igt jongkong emas td...

sweet.ants said...

ni raya keberapa nk tayang ni? hehe

cikwa said...

wahh lokasi terbaikk r..boleh la nnt aku cadangkan pada boss aku..agak2 nana nye sedara ni caj mahai dak??ahhaha
ejan 2 ari je cuti??
aku dari jumaat-jumaat.meh le dtg umh aku..wat kenuri sekali..lallalaal

FareeZan said...

izza: ye la aku pon penah taw jongkong emas jeh.kalu dlm ada emas mau aku beli 10 sehari.:P

sweet.ants: hurmm raya pertama.
www.eduwebtv.com klik berita.harap sabar tg page memanjang loading huhu.

weeda: mestila mahai.ingat senang nk gune umah orgke.
aku thn ni cuti sket taun dpn siap ah aku cuti sebolan!

aloy_paradoks said...

akak ni tengah shooting film ye? artis ke?

國倫老師Teacher said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室