Wednesday, April 21, 2010

::AdaMaYa::


haih serius mcm gile plak tgk cite ni tiap-tiap ptg
xsmpt nk sampai umh before 630 sanggup tgk tv dkt opis
plg best umah membe yg dkt dgn opis jd mangsa wakaka
xpun kalu tertinggal sggp on9 tgk blk
masa im not single py filem aku pyla kutuk cerita nie sb xberkesan pun dkt ati aku ;p

dl kalu kalu ade crite best2 aku laju je tgk sebab ada pelakon lelaki feveret
kami the series sb ada ezani , blogger boy pulak sebab ada qi,
adam maya ni plak ada sein.. hahahaha sgt kembali pada perangai masa zaman sekolah.


tp kan skrg ni aku tgk adam maya sebab ada lisa surihani.
bergetar je jantung tgk die..

ha mcmne tu?

eh tak tak i x songsang ;p


nah download lagu YANG TERINDAH ni cpt.


8 comments:

Firol said...

hahahaha...sebab tu padang bola senyap sunyi seketika

aloy_paradoks said...

ha,, ada lisa? ye ke?

intan kurus said...

ko ni mcm lady gaga la jan.jantina yg mengkonpiuskan.hahha. kat malysia ni ak rs lisa yg ketiga cantik.ad brain ad rupa.yg keempat baru rozita che wan.cantikkkkk tp kurang brain skit.

fareezan said...

cikgu firol: dh terjebak jugak ke? hehe ni semua pengaruh ank murid

aloy: yela..ko ni ketinggalanla.cerita awek sndiri pon lupe ke

intanGEMOK: kahkah.itu lainla aku special kes sket.. kesatu dgn kedua tu sape babe?

Anonymous said...

eeiiii sukerrr sgt. sanggup 5.30 tajam trs blah dr opis..hehe

intan kurus said...

kesatu-aku, kedua-zara salim..=)

aloy_paradoks said...

awek,,,, aku mana layak... dan utk pengetahuan anda,, sy dah sebulan tak tengok tv,, malah mungkin lebih lagi.

GoRN said...

dari 7 blog gua sasat..6 blog cerita pasal siaran drama nih. tapi sikit pun gua tak paling tadah! gua tetap setia dengan Nur Amina.

Apa ada hal? gua Aidil kan??