Wednesday, April 7, 2010

::Lagi-Lagi Kawen.haih! ::

Hai bertemu kembali dgn cerita raja sehari.ngee~kalau lihat en3 thn ni penuh dgn mjlis kawen bukan?.dl aku xrajin nk tulis psl knduri kahwin org taw.yela dl aku mana pernah suka nk g rumah org kawen atas alasan mls pakai bj kurung,bole?..skrg mcm terjebak pulak. Kalau dh kwn2 sekelling yang naik pelamin haruslah kan pegi mkn free weee~dan sekadr berkongsi idea(bg yg nk kawen) dan jugak saja2 nk bagi penghargaan buat pengantin yang bertungkus lumus buat persiapan.

Ok.sudah.sekarang mari dgr cerita.


Sudah selamatlah si jibek,eh duda dh kawen so kena sopan,..sudah selamatlah si farez menjadi suami org. sabtu yg lps lps sudah berlangsung di melaka sbtu lps pula majlis di bangi.
Haruslah team bus sekolah ada.alhmdulillah kami sekali lagi dpt raikan sama-sama lps mjlis intanGemok..eh intanSAYANG mac lalu.

ok mcm gelabah nk ikut tema merah.pakaian ditaja oleh jln msjid India dan designer tetap gf kesygn i, jaja.hehe.

kalau dl aku jd pengepit intan skrg jd pentelo farez plak.pentelo?ok apa2lah. Fazila dan saya gds telo yg menjadi rebutan arituh taw.

Hilmi sbg jurugambar rasmi kedua-wartawan “hiburan sensasi” yg dikecam..wakakaka.ok. bai mie.lupa plak kena rahsia.

En jambu pakai bj merah jambu- pengepit.

Eh gg pun ade-mmg dj tetap kwn2 eduwebtv :P fendi pesilat jmputan eduwebtv, bagus

Team mkn byk- 1/3 krew eduwebtv yg muat msk bergambar

bebi i pon dtg dgn suami.intan serius ko dh gemok.xpela janji comel *bluekkk (mak aku kate ko mcm presiden wanita umno)

Eh lupa ini en3 utk farez.kamu nk tgk pengantinkan.hahaha.ok ini dia.

Merpati 2 sejoling. Percintaan alam maya yang berjaya sampai ke jinjang. Majlis penuh gemilang telah berlangsung di dewan plpp bangi.ade sape2 yg pegi jugak?

Ok mls nk cerita pjg.penat lyn tetamu xabes lagi. >_<
Acara yg ditunggu2.outdoor shooting!yeehaa! mmg sukala bab2 bergambar nie.hilmi dan jambu cuba dptkan angle yg terbaik!!

Guna self timer.thnx tripod

Farez lelaki pelik yg gemar amik gambar sendiri.skrg pndai malu2. cheitt!

cuaca xberapa baik mulanye mungkin farez xbuat perkara khurafat dgn membaling boxer atas bumbung dewan.dh pesan kan awal2 huh. tepakse tg ujan benti..mlm br shooting.

ini hasil saya

ini hasil hilmi

ini hasil intanGEMOK. jambu kau punya mana?jgn nk lari byk lagi xedit. farez dan rina jgn lupa janji korg.mkn besar kawen-kawen akan dituntut.


Pesanan: selamat menaikkan berat bdan,mendahului rakan2 yg msh dara, igt dh ade bini!jgn nk bekepit je lg,belajar berdikari.belagak matang sket buat perangai abah2 walau kau mcm newboyz abes.last sekali semoga ubah cara hisap straw.bai.


Ok sedeyh.jgn pggl aku janda berhias lagi.kau dh xdara.



*lps intan,farez,next……….mek.ok skrg mcm nk buat persediaan awal-jinak2 dgn hobi bermain catur di kala sunyi nanti.

10 comments:

FaRiZ CoMeL said...

dlu ak pon maen catur sbb x tau btape bes nye maen lepas kawen..ini serius tau umo 10thn da kawennn...wiiii~

FareeZan said...

bengong.rahsia atas katil xboleh citela ustat kate dose.kalu taw bes umo 10 thn dh kawen?seriuske bes?bai.

intan kurus said...

tolong jgn gangguan sexual kepada hubby kedua i yea fariz.plz.Ala...gemok la sekarng.kate mengandong...masuk minggu kedua dah ayam goreng dlm perut ak ni.sembelit.

Anonymous said...

comellah.pakai tudung stail tu. saya pakai mcm apentah

..izza.. said...

update kawen rakan2 saje...kamu bile oii..haha

me8311 said...

ko tak citer ke ada org sesat nk mai majlis fariz..?

aloy_paradoks said...

cantik awak betudung merah..

fareezan said...

intanGEMOK: mengandung ayamm goreng?hahaha sengal. cptla mengandong betul2 oi.lumba dgn fariz sape mngandong dulu :P

tanpa nama: yeke?tq.ini namenye stail pemals nk lipat tudung.main pakai je.selekeh ;p

izza:kan aku kawen nanti tarikh same kau.aku buat en3 sama2 kau.hahaha

hilmi wartawan hiburan sensasi: coila!! hahaha perluke nk cite sape suruh ade game.dtg pakai teksut je hahaha ish laki sapela.yayeed gemok+rmbut sutun


aloy: auww cantek je?seksi x?

Firol said...

konsep warna dia macam persidangan wanita plak ..hehehhe

FareeZan said...

cikgu firol:ha tu la psl nsb sume xpakai merah putih..xpsl2 kene buat koir nyanyi lagu parti hehe