Thursday, July 8, 2010

::PeTerPorN::

akhir-akhir ni aku perasan diri aku jd pasif.makin berumur makin pasif kot.bontot pon makin besar.ddk je atas kusi 8jam.semua orang sama.banyak kerja.nak bersosial pon xada masa.lagi-lagi nak becinta.dah xada nafsu plak.parah.waktu-waktu senggang skrg kebanyakan melibatkan aktiviti kekeluargaan je.mcm makcik-makcik dh aku ni.lagi-lagi kalu jd mkcik feveret anak-anak buah.ah malas betul.

sesekali rasa mcm nk buat xtvt raftingke,panjat gunungke,buggy jumpingke alah paling kurang join budak-budak drift. faktor peratusan sosial kawan-kawan pon dh menurun.itula diorang ni payah kawen muda.kan aku dh xde kawan nk beriadah.ish.nympah taw.yg beriye ajak g rafting dh termengandung pulak.semua salah laki ko .dh xleh teman aku beriadah.huh.

tapi kalau shopping aku selalu jadi mangsa.sumpah penat gile nk jd penunggu&peneman.yayeed adalah laki-laki kurang normal.aktiviti riadah dia shopping.masih segar diingatan. satu kejadian di midvalley yang hampir meragut jiwa dan raga aku.

dalam keadaan kelam kabut nak ke toilet ada minah sorg ni dok ikut aku.dr jauh aku dh perasan dia follow aku.smpai tepi toilet dia sapa.

dia:kak tumpang ty,,akak umo berapa?
aku:ye kenapa?
dia:mcmni saya dr model agensi.saya nak amik akak jd model.
aku:ha model apa?
dia :model untuk iklan produk boleh pergi casting x
aku:mcm xminatla.tapi produk apa ya?
dia:produk fair&lovely
aku:oh yeke.xpela dik.i xlynla.kalu model la senza akak nak.bai

kelua dr toilet aku dh npk yayeed ketawa dekah-dekah kat aku.mls aku nk layan.

"sian budak tu.u bukan nk tlg die.tiap hari sayang~"

dlm keadaan marah aku sempat jugak toleh belakang.aku rasa budak tu dh setel keje dia kot sb aku nampak sorang letchumi anguk-anguk smbil senyum lebar macam tanda setuju je.


apa gelak-gelak.?
eleyh mcm la ko putih sgt.

8 comments:

.sweet-ants. said...

uihhh rugi laa
org ofer jd model tuuuu
klu sy trma trus
dah la kecik xde hrpn jd model
huh! kot2 trma pasni leh jd pelakon lak :p

CouLeur de Chiqu3 said...

pergghhh nk je..klo betol dpt la senza....aku canang ko 1 malaya..pergghhhhhhh...seksis uuuuu !
mas tu sure berduyun boifren nk,..hehhe

dee said...

klo ko terima, bla ko kua tv,aku leh btau dengan bangga ko kwn blogger aku. hehe.

Anonymous said...

dik, tumpang tanyer.kenal a.r.rahman x?abg nak juai perfume yg pakai 6 menit da ilang bau.nak x

FareeZan said...

sweetants: ala kecik pedehal.aku pon tinggi drjah 6 je. jd model kiko ok pe.

kecik: aku mlsla nk glamer2.bkn takat bf je gf pon nanti byk nk jd lesbo i.haih mls.wakaka.

dee:caitt! xde mknenye.diskriminasi kulit taw.mencik!

anon aka aween idung geben: bang penah mkn garpu salut meat ball x? blah la saya nk mkn ni.jual tmpt lainla!!

Anonymous said...

rugi taw ina tolak offer tu..ups

Anonymous said...

ina ni tolak rjeki tau

fareezan/ina naim said...

anon aka farez yg mcm jibek:ina bkn xnk amikla eh silap silap. ejan bkn xnk amik offer tu......

ahahahahaha.acik kau.!!xabes2 ina naim ko tu kan huh.ape2 pon mabuk dgn lambaian abg ns kandar..<3 lup lup lup mis u

yg benar,
ina naim.eh..silap lagi.bai