Tuesday, July 27, 2010

::MimPi BasaH::

bulan ni adalah bulan permulaan dan percubaan.permulaan untuk kerja-kerja yang bakal mendapat tekanan perasaan yang paling dan amat dasyat.percubaan untuk belajar benda baru.bukan belajar sebenarnya,memang terpaksa belajar.sekarang aku dh boleh jadi cikgu bedah. setiap hari mengadap modul pra sekolah memerah otak cuba mendapatkan idea yang comel dan berusaha menjadi seorang yang comel dgn kanak-kanak..ala kuci-kuci.masalah besar sekarang ni adalah aku takut dgn masa depan adik-adik serta guru-guru di luar sana bila aku terpaksa jugak memantau skrip untuk silibus matematik.ok itu betul-betul baru. tadi baru diberitahu dan rasa macam nak menangis dan macam nak jadi surirumah sepenuh masa.bai.


bagi yang tahu eduwebtv itu apa nantikan kemunculan program e-tuisyen..xpayah dh pergi tuisyen bayar mahal-mahal hahahaha. mcm xterurus hidup aku bila dah tukar department.

tak tahu lagi nasib hari minggu macamana :(

balik kerja terus tido.rasa penat hari-hari macam membajak sawah.dalam kepenatan aku harap tidur yang indah atau tido mati tapi sekarang aku kerap mimpi yang bukan-bukan. mimpi-mimpi pelik tapi benar...sekarang mcm kompius mimpi-mimpi aku kebanyakannya dengan artis.ah mls betullah artis ganggu tido i.



1.lisa surihani

mimpi pergi bershopping dengan lisa.kemain seronok aku shoping dengan dia.tak boleh blah shoping dekat tesco beli baju tidur.kejadahnya nth - kaitan mimpi = pd siang hari tersebut aku dengan nany memang ke tesco baru dekat kepong.teruja pergi tesco smpai terbawa dlm mimpi. alahai lisa.thnx teman i hahahaha.*seronot kalau ini kenyataan.



2.matt belammy
ok yang ini aku mcm seram.kalau betul aku hepi gile-gile. mamat ni solat subuh denagn aku dekat surau seksyen 7 shah alam. siap berjemaah ok.lepas solat terus menikmati panorama indah di ict. hahahahaha gile dasyat. terkejut aku dr mimpi terus azan subuh. berpeluh beb!! ahahahaha. manela taw alamat untuk dia dtg minang aku ke kan? -kaitan mimpi = kejadian ini berlaku slps beberapa hari aku dgn yayeed ke ict dan mmg ms mghrib kami ada singgah di surau matt bellamy solat tu.bukan dejavulah kan?LOL



3. m daud kilau

wtf boleh mimpi pakcik ni.. aku mcm nak menangis dalam mimpi bila pakcik ni nyanyi di majlis persandingan aku muahahahahahaha. bila terjaga nak marah pon mcm tergelak2 sendirian. kepelikan sungguh!! cek mek molek~ ngeee........ -kaitan mimpi = mcm xada.serius betul-betul xada kaitan dengan hidupku langsir rumah pon xada kaitan jugak dengan baju bling2 die.!



4.shahir af
mimpi paling indahlah!! kejadian ni baru lagi.masih segar di ingatan~auuwww serius mcm berbunga-bunga mimpi si shahir ni. lepak minum dekat mapley dgn dia..wallah berduaan kemudian diserang oleh yayeed hahaha.potong stim betul. dan last scene aku ingat shahir dalam keretapi dgn aku.owh no jgn kata nak ke kelantan lagi :P hahahaha. -kaitan mimpi = shahirkan selalu mesej & cal i. hahaha.
bai.

12 comments:

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

kAhkAhkAHkahkHakahkHakAHkHakHAkHakHAkHakHAkHAKhKahkAHkahkHakHAkha LOL

aku tak tahan betul la!!!!!!!

nak artis jugak! MDK sudeh bejan.

.sweet-ants. said...

hahahaa adeiii artis masuk mmpi mmg selalu tp xde la smp teringat2 camni...pasni klu mmpi i gtau ek??

dee said...

mana aci mmpi matt...!! jelessss...!

sepul said...

matt bellamy?? hihihih tiba tiab teringat ikan bakaq kat jalan bellamy. jomsss

Anonymous said...

komen mmpi1=ksmpulan ko nk bgtau msti ko x sronok klua ngan nanai kn?

Anonymous said...

komen mmpi4=mksd mmpi slalu tbalik..bkn shahir slalu sms n kol ko..tp ko yg slalu sms n kol UCU hahahaha

Tukang cerita said...

hahhahhaha....
guling2 gelak baca entry ini...
tp, tgk tajuknya...
awwwwww....
hahhahhahhahah

intan kurus said...

ak rs maksud mimpi tu mungkin ko bakal jd artis lah pajijan.wow!

FareeZan said...

betty: deii aku tawla ko ske kat die kan kan kan.. oh kalu tjk memberahikan ko baru nk singgah cni ek. huh!

sweetants: pemikiran aku tajam taw msh ingat mkn examo.

dee: hahaha jgn jeles!! ok skrg ko dh tawkan die ske sape sebenarnya? bai.

sepul: slurppp! sumpah ngidam nk mkn sotng bakar die yg besar lengan aku ni! jomla ko banje

jibek: komen 1= jgn bgtaw nanai
komen 4= fcukla ko! dem u ucu. jgn nk rosakkan kebhgiaan aku dan shahir phm x lagu kebahgian dlm perpisahan dia nyanyi utk ko.i hate u.clash!!

kak nurul: betul kak ... dh bc doa tido pon artis2 ni ganggu saya taw.

MummyIntanGemOk:hai bebi dlm perut auntie luv u bucuk.

Qing Cai said...

michael kors wallet
cheap oakley sunglasses
designer handbags
cheap nfl jerseys
snow boots
wellensteyn jackets
canada goose outlet
ray ban
prada handbags
oakley sunglasses wholesale
ugg boots
montblanc pens
lululemon outlet
coach outlet store
louis vuitton outlet
nike huarache
swarovski outlet
true religion jeans
oakley outlet
nike air force 1
michael kors handbags
ugg uk
oakley sunglasses
thomas sabo uk
christian louboutin
gucci
cheap jordans
replica watches
cai20151020

dong dong23 said...

michael kors outlet online
jordan 3 infrared
ghd hair straighteners
michael kors handbags
burberry handbags
adidas shoes
ray ban sunglasses
timberland boots
jordan shoes
adidas superstar
louis vuitton outlet stores
longchamp outlet
michael kors handbags
rolex watches
nike air max 90
rolex watches outlet
adidas stan smith
nike uk
fake watches
supra shoes
coach outlet
christian louboutin sale
tory burch outlet
ray ban sunglasses
cartier watches
nike free run
michael kors outlet
louis vuitton outlet
air jordan pas cher
toms shoes
toms outlet
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet stores
cheap jordans
adidas originals
kobe 9
michael kors
kate spade
coach factory outlet
michael kors handbags
20167.23wengdongdong

郑佳颖 said...

kyrie irving shoes
harden shoes
air jordan shoes
longchamp
nike air force
kobe bryant shoes
kyrie 3
tom ford sunglasses
kobe 11
yeezy boost