Tuesday, July 7, 2009

::adiaH utk MJ::

"There's a place in your heart
And I know that it is love
And this place could be much
Brighter than tomorrow.
And if you really try
You'll find there's no need to cry
In this place you'll feel
There's no hurt or sorrow.
There are ways to get there
If you care enough for the living
Make a little space, make a better place......."

-MJ

aku pernah nyanyi lagu ni utk pertandingan koir sekolah rendah 1996.
weween selaku ketua kumpulan pilih lagu ni bertepatan dengan tema kempen anti perang bosnia.
berlatih di rumah weween setiap hari.
selame seminggu rutin kami-
mkn kek coklat mak weween-berlatih-terjun kolam weween-pkl 6 apak kami msg2 kutip blk.mkn kek coklat mak weween-berlatih-terjun kolam weween-pkl 6 apak kami msg2 kutip blk.mkn kek coklat mak weween-berlatih-terjun kolam weween-pkl 6 apak kami msg2 kutip blk.

*************************
atas pentas.tepi kantin sekolah.
aku sekuat ati menyuarakan setiap bait lirik.
menang 1st place.

thnks MJ.
adiah 13 thn itu dulu utk kamu.

4 comments:

aloy_paradoks said...

ari tu gua tengok konsert Aru Koffin Kanser and Republic of brickfield,,, boleh pulak die nyanyi lagu MJ sebagai tanda penghargaan pada MJ. Gua rasa mcm nak nangis dah.

intan kurus said...

ahhhh baru nk teringtttttt kasi hadiah.terlambt dahhh jan.dulu mase die idop tgk muke die cam pompan pon ko gelak kannn.mase keluar news die convert islam rsnye kurang sgt umat islam dunia hadiahkan al-fatihah untuk die sebagai hadiah n tanda kesyukuran.xpayah ckp org.ak pon x.tp bile die xde.baru la ak yg bukan peminat nie nk sedih bagai. which is ak rs its so sad.kn?

cikwa said...

ahahah..sory ye ijan aku tergelak plak..bukn ape citer ko ni aku baca terus nmpk dramanya depan mata aku.kelako giler aku bila nmpk muka ko yg sepenuh ati nyanyi tukn..adeii..padahnya kuat bergn..

yelaa intan..aku setuju dgn ckp ko..
tgklaa sekrg sume beria2 nak sedey kat dia..kuarkn lagu dia balik r ape laa..sume tu pasl nak duit ajetu..kaya tu org yg kuarkn lagu2 pasal mj ni..emm ade ke yg buat tahlil kat dia..emmm..innalillahhiwainna ilahirojiun...

FareeZan said...

aloy: poyo.blahla lu.

intanGEMOK: aahla.aku pon rase besalah..mari same2 sedekah al-fatihah,..sedeyh dowh bile ank die berucap.

weeda: ah ko mmg kuat bangan.tapi aku cumil x mase ko bygkan?hehe.
ko ni slalu buruk sangkela mcm pangai buruk ko.huh! bia la.kalu aku pon time nila nk kaut untung huh!