Monday, February 8, 2010

:: Insp.saHab kawen::

permulaan undangan mkn nasi minyak bulan februari ni dimulakan dgn inspektor shukoq.
alhmdulillah aku berkesempatan dtg tunaikan jmputan.aku kawen xdtg hang siapla koq.
kali ni xde peneman.sorang2 taw. si teman lelaki baik, jmbu dh g belah pompuan kat klang..walau xkenal sesuke je g ish xmalu tul hehe..si teman lelaki terbaik plak ade bowling tournament..cess! npk gayenye aku sorg jela kali ni tepakse nek ktm sit berundur dr kl-batu gajah.

mcm biaselah.bekas lesbo aku dan suaminye eceh yang baik hati kasi aku tumpang same2 ke umah shukoq.



intan suruh ltk gnbo ni katenye kurus.haha.yela kurusla ko!




kami mmg bela pipi.ikan buntal yg botox.

kali ni xde meriah mcm kawen ajai yg dulu.mioi aku dgn intan je wakil kwn2..apela korg nie rugi taw xdtg kawen shukoq,..mgkin stgh dr rkn2 dh ke kenduri umh pompuan



betul wey rugi xdtg,..serius lauk die sedap weyh lauk kenduri yg sedap..slalunye kalu mkn kat kenduri aku xmkn beria taw.. sekali npk menarik rasenye pon xmengecewakan.. hahaha. ala lex ah baru 500 grm lemak.


shukoq dl satu kelas mase diploma..die smbung degree kejap jeh trus dpt msk pdrm..sekali insp.la........ aku igt tentera jeh kawen bwh pedang shukoq pon kawen bwh pedangla..





kagum siot.1st time tgk kawen bwh pedang versi penuh dan beria haha sampai berasak nk amik gnba.hehe. siap ade marching bandla..terbaik! :P
tgk pelamin jeh aku ngn intan trus mcm tegedik2..wallah.!sgt simplela sukela kiteorg.. warna tema pdrm lagi hehehe.aku mmg tingin nk kaler nie taw..:P kalu xde org sekeliling aku dh dok kat kusi pelamin tuh dh..ekekeke.

pengantin baru xbarula..lps ni kenduri dorg plak..ish xsabaunye!! intan saye dh tinggi 5 inci pagi tdmestilah kene amik gnba bersama inspektor..jauh taw aku dtg.. dr kl ke tepeng jauh tuh nek ketapi lagik. *selamba badak jeh aku tumpang parking tgn kat kusi bini shukoq :P

semoge bahagia berkekalan ye shukoq dan isteri terchenta.(lupe namela)

3 comments:

intan kurus said...

aaaaaa lantak ahhh.sume org pon dah gemok.miyol dah gemok,shokuq pon dah gemok.jedy gak.hehe.ak ponn.ko pon..eehhhhh.gerammmm..lauk kenduri shukoq memang terbaik.kenyang okeh.dpt lak sit belah lauk.lg semangt nk makn 2 siyokkk.laluan traffic tuk amik mkanan pon lancar.2 yg best 2.nk belek2 pilihh ayam best pon x kisah takut org sebelah jeling terhegeh2 pilih lauk.ak xtau rupanya acar buah sedap rupanya.lynnn. dtg kenduri shukoq rs cam lyn cite brave heart lak..pelamin kiut.simple n just nice.mak andam mane?maseh dlm file rahsia polis.shukoq ckp dah seminngu die x mandi pasang pelamin ni.ngoi.hahha.terima ksiah ejan,sudi turun perak=)

aloy_paradoks said...

mcm mana leh tak ingat nama,, dekat kad kan ada... g la tengok..

cikwa said...

temb temb nye korg....korg nye jari jemari musti dah kalhkn aku kan..woooo...gud gud gud...haha