Sunday, February 28, 2010

::PengaNtin Februari::

bile tgk dh nk msk mac br mcm terhegeh2 nk update.hehe.kang cite basila plak.
mcm aku penah bgtaw thn ni musim mengawan kawan2.dan aku wajib utk dtg.xpe kasi kwn2 lps dulu nanti korg xdtg aku kawen siapla!!blog ni akan jadi bukti wakakaka.
february ade 3 undgn..insp.sahab dh lepas, baru2 ni aku smpat g 2 majlis lagi.sekali harunglah ek.*walau letih nk upload gnba :P
majlis dilla (cheras), rakan sekelas mase diploma.


merahnye mak ngh hehe. dilla pilih merah putih utk bj n pelamin.pelamin die merah menyerlah..cntek taw. xsngke dilla pilih merah sebab mcm kaler garang sketla..sebab dilla ni mcm soft2 gitu..hehe.



ini cik betty yg sgt excited nk kawen.semua kenduri kawen pasti die dtg..(smbil buat research.)boleh pegi blog die nie kalu nk buat research psl kawen :P lengkap.sume ade.
kek ni xbagus utk gigi ko la betty. tgk kek dilla ni perghh mcm nk curik msk poket je strawbery die..nsb ade org jaga.
kalu tgk decoration dr pintu msk smpaila ke khemah mjlis dilla ni sgt teratur n mesti buat plan awal...atau byk dilla ilhamkan or buat sendiri. cantek dilla. berjaya buat mjlis yg agak meriah dkt rumah. semoge bekekalan. :)

dodot,sue,nasya,merah n betty >yutat,ajai n daliana pon ade tp xde pic bersama. :P maaf weyh.panas sgt xlrt nk tg smpai abes.

kalau zmn skrg mcm pyhkan nk jmp kenduri kawen kasik bunga telo sbgai doorgift.adala tp xramaikan. ini yg dodot dpt yg aku punya dlm gelas comel.. *gnba sgt blur sb tu xltk. tapi suka la dilla py lolipop yg ade bunga tu comei sgt. rugi xamik gnba :(

lokasi kedua esok arinye ke rumah chalen dekat bukit beruntung, rakan sekelas mase degree.


antara kunchams2 yg betenggek dlm bilik chalen. akramen merangkap potograper..kan senang sekelas ngn bdk2 poto nie uhuk.*kenyit mata dkt aween.60% dh jimat :P nk lg save selftimer jeh hahahaha.


pelamin ni aku suke!!! simple je kan. tapi ini pelamin nikah chalen..kalu aku ni pon dh oklah buat snding :P

betty.aku amik khas utk ko.supaya ko dpt ilham :P wakaka.

cantek makeup chalen.lagipun kulit die dh cntek so xyh touchup byk2 kot.

sumpah aku mcm teruja dgn kek nie.tp xsempat rase hehehe.

awen merangkap sebagai pengepit chalen. nsb die berjaya laksanakan tugas dgn baik .fuhh*lap peluh.

hampir robohlah pelamin chalen nie...nice pelamin.kerusi gergasi tu mmg trend skrg ek?kalu aku ddk agak2 terjuntai x kaki aku?xpun npk x aku?ngeeee~majlis chalen pun buat dekat rumah jugak,,rumah die luas so blh psg pelamin dkt parking kete dlm umh je,.. walau meriah tapi mcm agak sayu sikitlah sb mak die br meninggal..ada part2 yg sedih..kesat air mata ooo.


sherina dan suami yg ensem banget huhuhu... chalen py kawan baik dr kecik lagi.

tarakucap band


tergediks


mcm nk betunang

alhmdulillah selamt g kenduri korg.ha sape lagi?cpt ckp awal2... :P xsbrla nk tg bln mac plak.. intangemok syg!!


::dekat rumah chalen terserempak dgn amy, 3x kot kite dh jumpa nsib awak cam saye :P dkt cyberjaya,dkt puspanita kpm n dkt rumah chalin kan?semua awk yg tgr dulu...maaf saya rabun :P

14 comments:

syanaim said...

::hahha..nasib ko update pic kat tmpat dilla..aku ngah nak buat review for wedding february..::

FareeZan said...

ah kau ngn betty xabes2.. hahahaha. ko kawen bler wey

intan kurus said...

Asai pelamin dorg cantik2 wey?cet pengepit xcited telebeh.koyak kain kt pelamin ak xtau.ala.. umah ak simple je.xde kusi tejuntai kaki.bersaing hebat ngn MPP lak 2.hahha.wey nadila kawen same ngn ak la wey.dia ad jemput ko.?wey mane ko jumpa tipah?kim slm eh..die tau x ak nk kawen ng boyfriend shasha dulu?hahha.

*dulu mase akak tipah final part 6 die, ak pon dok la kat bilik die tlg die wat paperbeg untuk item die.sambil 2 bleh lak die gosip ngn ak" Nk tau x, Shasha dah ad boiprennnnnn.boipren die handsommmmmmee sgtttttttttt" siap dgn exprisi muka mate berkaca2.
Ak pon mcm."Oh ye ke?"sambil mata berkaca2 jgk imagine sure muka boipren shasha ni mcm Brat pit.
hahhahhahahahha.

tipah tau x ko ade belog?sai lorhhh..

intan kurus said...

wey lupa, ajk gang sirap ko sekali jemput dtg ke majlis hamba

FareeZan said...

intanGEMOK: perluke ko nk begosips kat cni?coila ko!!

bf shasha mse tuh zaidike?kahkahkah.pirahhh!bkn ex shaha je ex wawa pon ko sebatkan?upssi!
geng sirap aku dh gtaw nanti aku gtaw lagik skali.

syg, cmpemke i jd pengepit u nie?xtmbh2 pon ketinngian i. *sigh
cari heels plg tinggi xde saizla plak... :P

dee said...

nk stroberi cmtu!

Firol said...

pengantin boelh amik gmbr ni buat album onine

intan kurus said...

weyy, ak gosip pasai tipah.asal lak ad cite pasai org lain.ak panggang buntot hang bg org asli mkn kan jan.xbaik la mcm 2...jg la hati org skit jan..ishhh.. dah end of story*

jadi la lalink..!!.beli heels 7inci eh!!!.sekarng dah boleh belatih mcm mane Miss J catwalk.

sophisticated bridezilla said...

tak paham!!! aku mangse entry ko. eeeiiii....!!!!

weh weh, cantek pelamin chalin, buat kt w.maju kan? ape lagi reference ko dpt? meh meh meh share >.<

FareeZan said...

dee: eh lupe kamu mmg peminat strawberi yg setia kan.

cikgu firol: bisnes baik nie :P

intanlagik! : yela2 aku dh pektis dh.ko tlg cr kat kdai org2 kerdil dan bunian saiz 3 setengah aku adeke x,pleaz.

betty: hehe sbagi pelaris. manela aku taw rasenyela die kate kat area bangunan dpn care4,,utk lebih lanjut tylah chalin. aku kalu nk kawen kat perakkan?mmgla nk amik kat wgsa majukan?

Anonymous said...

hi ejan,i love yu

FareeZan said...

hai awen idung geben bkn halimah jongang dan bukan fatimah juling.love u tu.

applepie said...

hehehehe...xpe, dimaafkan...byk kali btul kte jumpe...tp x sempat nak borak2 pjg..kowang stay smp parking tuh tade kete dah..gigih tul..:) awk dah x keje buat eduwebtv lg ker..?

FareeZan said...

heheehe.kami kwn2 yg setia tg chalin abes mjlis br chow kwsian die plak nanti.

keje lg tp jrg keluar mereporting skrg byk ddk buat keje dkt opis.

hope lps ni blh borak pjg :)