Friday, June 10, 2011

melaka kali ke seratus lapan puloh lima


kalau ke melaka biasanya mesti orang akan cakap-cakap makan seafood dekat umbai selain pegi melawat a famosa di tengah2 panas terik.atau naik beca atau pegi museum atau jonker street atau makan cendol,,atau jumpa baba nyonya,..ah klise sangat.

tapi kalau anda ke melaka cuba cari kelainan menjelajah untuk menikmati coconut shake. kali ke berapa ntah kena kerja dekat melaka perkara yg kesatu dan memang kena cari adalah coconut shake.kalau diikutkan kene hantar bekerja di melaka memang nak muntah dah tapi fikirkan coconut shake ni terus semangat nak ke melaka. *mcm nk kena penampa.



coconut shake yang menambat hati adalah di alai. coconut shake juara. masa ni kali ke 3 minum di sini.apa?tak pernah minum coconut shake??hurmmmm.commonlah ni bukan zaman hang tuah dah minum air kelapa kosong.


coconut shake yang tak berapa sedap atau jatuh di tempat ke 2 adalah di abc tanjung.sebelum simpang masuk pantai tanjung puteri. so-so je. tak capai tahap klimaks.


dan palinggg tak sedap depan pantai puteri. yang ini jatuh tempat ke 3.rasa minum soda je. kalau ada tempat lain sila roger.

dah dapat coconut shake baru boleh buat kerja.


dan tanya soalan ,berapa kilo berat badan abg boleh turun dalam sebulan?"

mesti ambil gambar menunjukkan datang dan buat kerja dengan ketiak bau macam cuka.

uniform baru jpa 2030.

remaja zaman sekarang mmg rosak akhlak.songsang.


maju??ok.lepas ni nak cerita dekat orang kampung dah pernah pegi melaka 185 kali dan makan di umbai 415kali.



tapi tak pernah msk museum kapal.

8 comments:

aloy_paradoks said...

ah, kat key el pun berlambak lambak... yang utk mabuk pun ada./

aloy_paradoks said...

or satu lagi nak cakap.. gua dah muzium kapal.

FareeZan said...

aloy: skrg gua ckp pasal melaka bkn kl. lu taw ke dok melaka tu dekat mana.

CouLeur de Chiqu3 said...

syiok idop keje jaln merata..tnpa perlu palnning2 bagai...

Qing Cai said...

asics
chanel handbags
soccer jerseys
canada goose outlet
michael kors factory outlet
chanel handbags
herve leger outlet
ugg boots
replica handbags
ralph lauren shirts
the north face outlet store
mulberry outlet
rolex watches
michael kors uk
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
pandora jewelry
cheap snapbacks
christian louboutin uk
michael kors factory outlet
longchamp outlet
michael kors outlet
football shirts
ray ban sunglasses
ugg outlet
cheap jordans
beats by dr dre
mbt shoes
ugg boots
the north face outlet
cai20151020

郑佳颖 said...

adidas nmd r1
adidas superstar
adidas stan smith men
jordan retro
longchamp handbags
gucci belts for men
ferragamo belt
nike lebron 14
cheap jordan shoes
nike huarache sale

Stjsrty Xtjsrty said...

zzzzz2018.5.24
ralph lauren uk
kate spade outlet online
jimmy choo shoes
polo homme pas chère
cleveland cavaliers jerseys
coach outlet
coach outlet online
ecco shoes
supreme shirt
issey miyake perfume

Pansys Silvaz said...

qzz0712
moncler outlet
oakley sunglasses
christian louboutin shoes
real madrid jersey
michael kors outlet
polo ralph lauren
pandora
ralph lauren polo
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses