Wednesday, March 19, 2008

::maRi membUang DuiT::

~arinih xde asgmnt,..sbnrnye ade tp bos xsuwuh kaver so aku menempek je la kat opis neh,..mmg busan.
tgk ayen der bk 1 blog juai brg2,..aku pon trusla bk blog tuh,..wahh sgt teruja sb brg2 die juai tuh murah2,..tp brg2 koleksi diela,.lgpon ayeen knl dak tuh membe die so,aku pon cm leh caye gak la, bdsrkan ayeen cite die neh suke li brg pas 2 pki 2 3 x die nk juai,..ala skdr ske2,..
lantakla sape nk kate pe pki bks org aku kire pe,..huh!

vincci Shoe Size 5 RM20

aku mggtl nk li kst neh,..huhu cam cumil jeh,..padehal aku bkn saiz 5 kalu cop vincci,..saiz kst aku adalah 31/2 xpon 4 hahahah cactkan? astaga,...sb tuh aku mmg pyh nk cr kasut,.kalu xmuat kst neh aku kasik je la kst neh kat adk aku,..huhuhu dah cal owner neh n die dah pos pon dr k.b tp aku xbank in lg hehehe pas bes keje k.. :)

::kalu nk taw lg brg2 die juai bk www.shopwithgurl.blogspot.com


Elle Shoe Size 4 RM25

aku link kat 1 blog laen plak,..ala tiutnye kasut neh,.bg aku la,.heh..aku xske pki heels ala kasut pompuan2 neh mmg aku xske lecehla nk jln, aku lg ske pki sneakerz or pump shoes jeh lg slesa,..nk blari,nk trbng pon leh hikhik *tipula 2,..tp aku tgk kst neh cm cumil jeh so aku cm nk jeh hehe xpki pon xpe sb aku bli dgn harge murah :) aku da call owner tuh ala tp area shah alam je la die leh pos,.huh! tp aku berusaha gak nk,die suwuh aku dtg mik sindri kat s.alm sabtu nie.. so aku akan trn ke shah alam sabtu nie untuk mik kst neh,.hope ok la ala nk pki skali skale,.. lgpon sb kst nie saiz 4 ha kenela 2 ngn aku,..hope muatla huhuhu..

::manyak lgla brg2 die korg bkla www.myvirtualboutique.blogspot.com

~sekadar suke2 sj utk mghbskan duit huhuhu~





5 comments:

applepie said...

comelnyer kasut2 itu...cantik menarik tertarik..mmg cute

Mrs. Sheikh said...

ya allah...
bestnyer...
nampak cam baru..

f a r e E z a N said...

applepie> cantek tertarik ko mmg de bom huhuhu

mrs sheikh> 2la psl,..tp xtawla kalu dh smpi rupe cmner laks hehehe hope samela

Lily.Lulu. said...

kasot yang ada riben tuh cantik ajo ..

tolong book size 8 yer ..

kalo elle shoe tuh RM25 .. murah guilos !!

f a r e E z a N said...

lily> saiz 8 ko lily? hurrmm kene tmph kat kilang hahahaha :P