Wednesday, July 2, 2008

::Hari iTu::


hari itu,,.. pada minggu yg lalu......................mau crita....aku ct 3 ari,..kununnye nk g becoti ngn yayeed kat ganu tp kansel di ats sb2 yg mmg xleh dielakkan,..so aku pon memanfaatkan cuti yang tegendala itu..............





pas lik keje kami ke j.j wangse maju..teman yayeed membeli belah
aku xli pe2 pon tmn si yayeed ni li brg2 dapur umh die ...tuh tgn aku tuh..ari 2 ari jumaat n ari pkai bj kuwung g keje..mak ai lapok dah cite hehe sb tuh aku taruh tjk hari itu.....





cam abah-abah lak aku nengok die nie ble li brg dpr kahkahkah tapi bgs utk aku di mase hdpn leh harapla sume brg die taw dr aku hehehe

g menyervey beras..mmg mhl gle ok.. so jgn mkn nasi heh




sok nyer..giliran aku lak jadi mak-mak heh..dah xder buat pe kat umh aku pon maenla masak2 sensowg kat umh... aku msk ayam paprik, ayam msk kunyit n kenyang goreng asli huhu.. maen bedal jeh..siap msk aku pon packla kat yayeed..oh gf yg sgt baik ati ppptuuii! sb aku coti leh r aku msk skali skale itupon kalu ader request hihihi aku xtaw msk pon aku main bedal jeh..mm kompemla kau dpt komen yg same xpedas ala aku mane mkn pedas..aku rase bekilo aku taruh cili xpds gak,,hey xtawla aku



aktiviti malam kami kalu bowink nie la tpt kami g..uptown danau kota...

dalam byk2 uptown aku ske g kat danau,murah n byk pilihan..

mmgla kat ctu pyh nk prkng n crwded sgt org tp aku skela g sane murahla brg2 die..so mlm tuh kami g danau kota sj jln2 cr tshrt..yayeed dptla selai tshrt.. cun la design grafik cume 10hengget jeh,,.
aku tekejt la gak sume tshrt yg gntng kat ctu 10 jeh..bkn bundle..manyak la design2 grafik yg cun..nasib pas lik danau br ujan lebat..

nyenyakla mlm tuh smpai t.ari aku membute kuikui..

ahad ujan lbt gle so xkemane2 aku dok melepap kat umh mlm jeh kua mkn ngn yayeed kat sunway...

senin pon aku ct gak..merayap lagi mengabeskan myk hahaha


dan kini aku kembali kepada keadaan yg nrmal mcm korg2..keje,keje dan akan trs bekerja,,.ah sgt penin arinih pg2 dh mangun aku kene g gentng..asgmnt kat sane..bosan gle..ikt ati nk jeh nyinggah kat atas maen seround roller coster jap br lik opis hehe
sekian itu saje ye...daa~

2 comments:

Lily.Lulu. said...

ok dah boleh kawen ..
masak dah lulus dah tuh
hehehe
:P

f a r e E z a N said...

lily>kawen?hakhakhak lulus tapi dlm tempoh percubaanla 'P' lagi hahaha