Tuesday, July 8, 2008

::ujaN yang Enak::

???? pekejadahnye aku buat title utk n3 nie hehehe tp btlkan smlm ujan lebat argghh nyenyak aku ketidoran,..smpai g asgmnt lmbt!hahaha nk tegelak pon ader arinih.. smlm aku pulang lewat jam 12mlm td.. asgmnt mlm la..kat pearl international otel sb tuh la aku mangun lmbt(alasan) :P



si parez msg aku suwuh kjt die kul 6 sb die ader asgmnt kul 9 kat pwtc..(mmgla aku mak ko kan)aku py cnfident kunci jam kul 6..aku mangun g toilet n kununnye nk tg azan subuh hurmm hampeh lelap gak ditmbhla plak dgn kesyahduan ujan disubuh ari hakhakhak..tp yg besh nyer aku xcall farezz hahaha..ksian die tlmbt


aku sedr kul 1030 mmg mati asgmnt aku kul 11 tp nsb kat saloma bistro jeh,..aku pecut ikt akleh perghh sempatla gak...sampai opis stry aku kene pakai airnih nk stat recording kul 4.. mmgla aku cm owg gle td..ni br stel fuhh! alhmdulillah!

tapi ble tekenangkan keenakan mlm td cm nk tido jeh hahahaha yg penting besok aku off..yippie! tp watpela kalu yayeed keje..oh lupe nk wish congrates to yayeed sb dpt keje br kat p.j :)



kalu time2 ginih lpk kat oldtown kan besh?dpt roti bkr die nie errkk aku terliurr!! walaupun nie dah time dinner........ hope mlm nie ujan lagi daa~ :P



4 comments:

Ziana said...

dr ari tuh nk ke old towm ... x pegi2 lagik..
:P

sedap nye toast tuh!
:)

Mrs.Sheikh said...

uiksss.... lapa laaaa

[LADYKiKi] said...

heheh ujan yang enak.. best2 mmg melaparkan je time tu

yutat said...

cheh..ujan2 tido r lg enak dr makan
hehehe