Saturday, July 19, 2008

::oFF daY itu BosaN::


Wah cpt sungguh mase berlalu..2ari sudey..2 ari yg kosong buat aku hehe…off day kali nie aku buat xtvt sendiri..yela sapela nk lyn aku,, time org keje aku lak off..mmg bosan tahap iron man ok…yayeed pon xnk jmp aku die lth sgt lately nie asik tido awai jeh..maklumla musim die besukan pas keje nk main badminton mane xpenat…kalu die ajak aku main skali manyak jeh alasan..ha padan muke aku lynla sorg2…sgt bowink ok off day kali nie….


Ms terluang nie,aku sempat la bc novel ayat2 cinta nie,..ejan bc novel?ptttuuiii! hahaha klako..sesungguhnya akula manusia yang bergelar reporter yg xsuke membaca…mcmnerla nk improve penulisan..aku mmg xleh blah bab membaca nie..yela aku ni dr bckgrnd bdak art manala nk lyn mbc nie..kalu xcy sila buat servey kat bdk2 art..aku dah buat ok…(bkn alasan).. mungkin aku yang ketinggalan psl cite nie..tp lantakla..aku pinjam buku dari non nad..makaseh ya nanti aku pulangkan ya…novel nie dari Jakarta…pacarnya dulu dari jakarta(dulu?hehe) so mmgla mcm mengeja aku baca..sb bhse sane,,tp leh r phm..n jgn ty aku bp mukesrt yang dah aku bace hahahaha…smpaila novel ini membantu aku lena diulit mimpi didlm kesyahduan ujan di ptg ituh …


Smlm aku sempatla jmp nanot n shidot….membe aku dr diploma lagi…nanot kate ader bisnes nk perkenal kat aku..hmm aku hengatkan bisnes ngndam die tuh la..nanot nie lecturer fesyen kat lim kok wing merangkap mak andam n designer..kalu nk tempah bj kawen katekan sj..die leh uruskan makeup pon die buat gak..n antaran..n selama aku kat uitm diela PA aku hahaha.. n die dah desgn bj kawen aku wahwahwah…n janji nk sponsorkan?lalalalala bgs der kgkawan dr plbgai bdg nie :P~


Tpt jmp kami cm biasela kat umh shidot tsk permaisuri…rupak2nyer die suwuh aku join buat duit..buat duit?nthla katenye aku just byr 40 then aku kene cr lagi lapan org lg utk join bwh aku then aku dpt duit…die dah main n masyukkkk…2mg dapat 4rat..mak aihh aku ni kan cpt tepengaruh..lg2la bab duit nie..wah2 kayo den…tp halalker?hehe

Sejauh mane kebenarannye nanti aku gtaw korg keh…mm pk blk zmn skrg nie mmg kene cari side income lain..kalu 2mg 4rat lpsla duit myk hahaha pe2pon aku kene ty pd en akauntant..en yayaed heh..kalu die kasik aku join mmg aku nk…ala rugi pon 40hengget jeh wah blagak!



N thnk 2 shidot ..ha npk x paper beg tuh..maklomla die ni tokey aussino hehehe kalu aku dtg je xbwk lik buah tgn xsah..maceh yang..yeey dpt cdr n lgsir br..bln dpn nk bj tido tuh taw hehe nanti I melanje u…..aku ketidoran di rumah shidot….

Blk jeh mmg aku dok dlm blk n ketidoranla…….smpai aku temimpi….tetibe laks aku mimpi farez tido sblh aku ceeehhh!! Trus mangun aku hahaha gilak! Tapi kesimpulannyer mmgla aku qada tido pueh2..ngeh2..


~hamboi korg sdp cuti ekk aku lak keje adoii!! Hangen gak xdpt ikt yayeed g dusun mkn buah!!! Kpd yayeed yg sombong 2ari nie jgn lupe tapauuu buah-buah kat sane!!

4 comments:

yutat said...

kim slm kt nanot n shidot

f a r e E z a N said...

yutat>wslm!! didot n nanot kate ko sombong n ble nk melanje(aku skali hehe)

Lily.Lulu. said...

kalo bosan tido
kalo x leh tido shopping
kalo x leh shopping g meroyan
haha !

yutat said...

bile lak aku sombong?cis
korg le blnje aku...korg kn kaye
hahahahahahaha trutame ejan..kn gaji ko besar