Sunday, January 18, 2009

::Dun be a KLPAC VirGin::

tada... festival seni yang saya kira amat menyeronokkan.. pelbagai xtvt yang berlangsung... tapi syg hanya 1 ari jerk..maka rugilah pada kalian-kalian semua yg xg muahahahaha

mari kita lihat apa yang ada dlm klpac open day nie... antarenye..


bengkel teater kanak-kanak~sangat cumil ble kanak2 nie beraksi..aku akan pastikan nanti ank aku msk teater ah..




bazar jual menjual..dgn arge yg murah


aku ske menatang nie,,tapi xtawla namenyer pe.. oral act? yela kot.. suggest gaya pe kene buat then dieowg nie buatla aksi memasing dgn nada silent mode..movement jeh..


potography exhibiton... tapi sket sgtla.. xpuas

musik perfomance... kalu ader inde band lagi best kot..

dan terima kasih kepada kelab shashin memberi perkhidmatan gnbo studio..dan cetak gnbo dgn free :) saya ske.. terima kaseh sebab plh sy mnjd model KLPAC :P

art addicted....

manyak lagi sebenanyer tp xsmpatla nk snap sume..*maaf pada visual yg kureng sb gune kamera henpon cap ayam,..saya mls nk edit..hehe papai..

~art 4 soul ~

5 comments:

aloy said...

ramai kawan aku ajak join,, tapi aku tak berkesempatan.....

yutat said...

xckp pon...kalo xleh gak singah2 jap..saje je ijan...mrajok r cmni

sepul said...

alamak apasai aku xtau pasal event nih ??? rugi rugi

f a r e E z a N said...

aloy: ala ko mengalahkan menteri jeh r bz memnjg menympah..
yutat: bkn ko nk g datink ke arituh hah?
sepul:maaf ya sebab xwar2kan..hehe xsempat r

Lily.Lulu said...

huhuhuh .. best !!