Friday, January 9, 2009

::YouTh 09::

buat remaja2 or belom remaje atau bpk2 mak2 kepada remaje atau sesape saje,
kalu xder buat ape kat umh besok sile2lah dtg ke pwtc utk event yang besar nie

youth 09-malaysias youth lifestyle revolution
9-11 januari 09

mcm2 aktiviti ader, macam....




dan...

dan lagi....

jadi marilah same2 memeriahkan lagi event nie besok ek...saya akan berada di sane, jangan lupe terus terjah saya jike jumpa saya ek...npk jeh bdk pgg mic EDUWEBTV n sorg mamat bwk cmreman besar sila jgn malu2 tegur.. kompem saya akan mengentepremkan anda utk msk dlm eduwebtv yang dilayari di seluruh dunia..(ye ker)

dtg jgn xdtg :P

5 comments:

ALOY said...

aku mmg plan nak g pun event ni...

sepul said...

waa cam best.. aku nak pi lah

f a r e E z a N said...

Aloy&SepuL :baik korg2 g mmg besh gler ahh

ALOY said...

berani mati rm30 tuk dewasa, sbb lakonan dan karyanya fresh serta gempak... nak freee je,,,, tak boleh makan burger prosperity la org org mcm aku ni kak oi>>>>>

f a r e E z a N said...

aloy: ah mhlla..akukan media leh x msk free huhu~nanti aku banje ko ah :P