Saturday, February 21, 2009

::PercutiaN geNg siRap::



percutian gadis-gadis sirap ke teluk nipah pangko dan hanya disertai oleh 3 orang ahli sajork..percutian yang slalu tertangguh disebabkan aku, (kepochi punya waktu yg slalu jeles) ditunaikan last minit heh ampun rakan2ku....walau hanya be3 dan hanya 2hari 1 mlm sj kami rase "yeeaaayyy!!!dan yeeayyyyy lagik"



*senyum smpai ke telinga*





sgt indah bersama kalian.. walau keadaan agak kelam kabut dan merimaskan sedikit kami berjaya mengatasinya bersama ~kami xbesar dan kami xkuat tapi bila bekerjasama semua jadi mudahh..yeeaaay gadis sirap!"

kelam kabut akibat bilik yg tidak ditempah awal sblm ke sana... tapi setel atas godaan kami pptuii dptla 80hengget py bilik dari 1 rat lebey..hebatkan :P

keadaan merimaskan bila acik chalet buat kami mcm ikut trip sekolah rendah atau percutian dengan pakej hebat .. kami diperhati,dikawal dan diPAKSA ikut class snorkling..sgt seksa..tp aku lagi kasihan pada lis kerana hampir2 dipaksa memakai sua ketat acik snorkling gara-gara tak pakai sua yg ditetapkan..aduuyaaiii nasibla si lis sukar utk dipengaruhi ekekeke


kalau dity balik antara kami ber3 menda yg sering jadi ingatan pastinya acik chalet yg akan jadi pemenang hahaha class snorkling yg hanya dibayar 15 hengget tp mcm class 150 thx acik atas class itu huhu kami suka tapi lagi suka kalu bkn pkcik yg ajo kami...
tiada kata yang dapat menggambarkan keseronokan kami bila bersama..yeayy!! so layan sajork foto moto ini :)







geng sirap=aween,lis&me



satu perkara tentang kalian: terima kasih kerna aku tak sempat utk berpk sesaat pon ttg perkara yg menyesakkan .....kalian hebat kerna dpt buat jantung dan peparu aku ketawa dan senyum dengan lebar.




::video xdapek nk upload 1 ari 1 mlm aku tg xlps2 gak pe kene nth... bodola buat pangai laks huh!tgk dlm face book ajalah..addla saya :P

































3 comments:

aloy_paradoks said...

betul la,,macam Puan.

I'm LeGend said...

woit.. sara pon kat pgkor weekend aritu... telok nipah jugak!!!

f a r e E z a N said...

aloy: syaiton kamu huh!
im legend: yeke sarra?hehe kita g lame dhms thaipusam arituh