Saturday, August 15, 2009

::MalaM yanG teRang::

Aku mengaku aku pengecut.mlm ini pertama kali aku kena tgl sorg2 dkt rumah.
Masing2 ada urusan keluarga.aku belagak kental bila last minit tadi liza blk ke segamat. amy ckp aku kena tido sorg dkt rumah mlm ni die pulak bermalam dkt klang.

Yayeed buat janji palsu.cuba mau jadi peneman konon.awal2 dh out.nk borak smpai aku boleh tido konon ciitt poodaah.xkenang jasa btl, masa die study dl mlm2 xboleh tido aku sanggup teman die.begayot xhengat perabes kedit mesej smpai ke pagi. Ye skrg waktu yg tepat utk ungkit.

Persoalannya skrg aku lagi takut pada org dari hantu. Kat kolumpo mane ade antu.kat kolumpo nie hantu lagi baik dari orang.ini semua salah surat khabar metro.suke cari bahan pelik2 dan sensasi.lagi2 rumah aku ni penah ada kes pecah msk thn lps.adeh.

Kwn2 slalu tduh aku ddk dlm dunia fantasi.suka befkir benda yang tak mungkin akan jadi.tapi malam ni kakwn2, aku bukan impi duit 1juta yang aku menang dalam jangan lupa lirik atau aku antara pengunjung yang ke 1 juta dekat midvalley.tapi aku sedang berimiginasi bagaimana nak menyelamatkan diri jika ape2 tejadi,.

bil talipon sudah melampaui batas.mati aku kalau digi ngada-nagada nak sekat panggilan mlm nie jugak. Serius aku takut.aku hanya harap maid jiran belakang rumah aku nie aja.sebab bilik die dkt dgn bilik aku.aku dh pastikan suare aku kalau jerit dari tingkap aku ke bilik die boleh dgr.sb die selalu nyanyi lagu siti nurhalijah feeling sorg2 aku boleh dgr.aku harap die tak tido mati.

Lagi satu kawan-kawan kalau bil elektrik sampai nanti jgn mrh aku.mlm nie aku buat pesta cahaya dkt rumah.

sape suruh tgl aku sorg2 mlm nie.

Bai.

1 comment: