Monday, August 24, 2009

::suDah muLa kerJa::

Hai.aku baru blk dari bercuti-cuti.Blk perak lepas rindu dgn mak n kader baba.gembira aku nengok mereka bedua sihat-sihat n bahagie.

Nk bercuti-cuti kat tpt2 best nanti adik badik yang lain sentap sb xdpt join maka ddk rehat di rumah aja bejlan tpt2 yg dekat sajork.

Aku sempat bawak Kader baba lepas rindu sama anak agkt die arin n ery. ank yang mak jaga lebih sepuluh tahun.kader baba terus senyum bile arin n ery sambut besday kader baba dgn adik aku,ila yang blk cuti H1N1 sekejap.tapi die tak sakit.jgn wiso.




********************************************************************
dikesempatan ini jugak aku antara org yg terlewat nk ucapkan selamat menyambut ramadhan..
semoga tabah menghadapi pelbagai dugaan di bulan pose nie. sebagai ank perantau mcm bise lah musti sebulan makan ala-ala kadar je waktu bebuke ngn sahur. time ni la nk sedeyh2.huhu. tanpa famili di sisi tapi xpe dh biase.


tapi walau xde mak apak di sisi 3 hari bepose ni meriah sungguh aku bebuke.meriah dgn makanan.haha.rakan2 serumah yang begitu gigih memasak*hope bukan angat2 taik ayam. dan juga semalam berbuke dgn famili yayeed,. gigih memanggang ayam daging udang ikan mcm2 ado.ketat perot smpai nk rukuk xboleh.haha.gile melantak. sesungguhnya nafsu di bulan pose lagi dasyat. :P


budak botak xpose.

2 comments:

syanaim said...

::slamat menyambut ramadhan ejan..::

FareeZan said...

nasya:selamat berpose jugak.