Monday, October 26, 2009

::MajLis Makan-makan samPai LebaM::


rasa agak bersalah mau pos ini cerita daa.. sebab ada yg xterundang(ampun bangat!)terutama pada bloggers hikhikhik. maaf xsempat jemput..janji.lain kalu aku jemput ok :P

masih lagi capek saat ini.baru taw mcmne rasenya pertama kali handle majlis tanpa berpaut dkt org lain.2 hari jugak aku kurang tidur.haih.skt2 bdn bagai.terima kasih kerana sudi dtg.dan xmengapa bagi yg xsempat dtg.dan sgt kecewa bagi yg beri harapan palsu utk dtg.dan maaf jika ada yang kurang.xterlayan.xsangka ramai sekali yg datang.

masih bujang. diana, lyza,amelia,me.

kami serumah berpakat nk buat open house mase hari raya.tapi bila fikir masa yang selalu clash dgn mjlis org lain terpaksalah buat tarikh raya dah abes.bak kate rakan2 "open house deepavali ek?" sempena 1 malaysia aku buat dua-dua sekali. deeparaya open house. dan terima kasih atas sms berantai yang smpai dkt aku ucap "tahniah selamat bertunang"..agagagaga. siapa nth kasik info aku buat majlis bertunang.aduh kacau btl.smpai ada yg sentap aku xajak. pembetulan ok.hanya makan2 saja.xada sesi sarung cincin.hahaha.

menu utama: nasi minyak(amelia masak.), kurma ayam(team abg syg amelia msk), roti jala, lontong, sate,mihun,karipap,kek kukus,agar-agar marble, air oren. yg semua tuh akula msk.haha.

mjlis mula 430 tapi pukul 4 ada yg dh depan rumah.siapa lagi geng2 havoc sekuliah dululah. anak2 ayam nie paling kepoh, paling banyak mkn,..paling,,paling semua dieoranglah. siap berebut kerusi lagik.

sue, lynda,me,aween,ulish

maklumlah lama xketemu.mestilah kene update cerita-cerita terbaru.gosip2 mcm xpuas.kene jumpa balik utk smbungan..wakaka.

terima kasih banyak buat rakan sekelas masa diploma dulu. yutat ngok ngek, nana dan ezanin. serius lame gile xjumpa dieorang nie. igt xnk dtg..nasib smpai jugak. mekaseh taw.pangai seko2 same jeh dr dulu smpai sekarang.buat aku windu kat budak2 kelas yg lain.huhu. yutat ko cptla kawen leh jmp dak2 kelas lame. :P

dodot saya dan abg azrul dan kak lang dan shima yg segan2.


orang kuat bilik berita yang baru abes kerja..

sudah hujung-hujung..nanot sampai jugak.

my best boyfriends.. undangan wajib.

sempat buat onar

photographer sukarela.trimas byk2. :P

tetamu terakhir.......

closing. fuuhh jam 12 baru masing2 sedar nak balik setelah mengepaw sajian.

terima kaseh rakan sebumbung.
terima ksih semua yg dtg.
maaf yg kurang.
maaf yg telupa jemput. hikhik

12 comments:

intan kurus said...

NO COMENT.

SENTAPPPPP!!!!!!!

.::haS::. said...

wah..cantek nye umah bujang kamu..

kalo kamu masuk umah aku...

mesti tahap pengsan kamu melihat nya..hahhaha

terima kaseh atas undangan kamu..
tapi maafin..tiada kelapangan..

aloy_paradoks said...

sori..

hazlynda kushairi said...

kaHAkKahKAhkHAkha
bile nak sambong gossip?
aku dah muntah darah
ari2 dok gossip ngan
sue & aween... aduyai!
cepatlah masok utar babe!

to jambu:
sudeh lah...........
datang lambat!!!!
umah paling dekat pon lambat.

to aus:
ko kawen cecepat...
nanti kami dtg parit bikin onar!!
kHekHekHkHkeKEHkHEe
at the same time, leh reunion (=

cikwa said...

sory...not available on date time..

yutat said...

yutat ngok ngek?hampes ejan comot!!
hahaha aku lmbt lg r..dok bz kumpul harta karkarkaruuun!!!!hehe

FareeZan said...

intanGEMOK: hahaha.aku nk kasi tiket flight dtg sini ko xnk. ha skrg sentapla sorg2.

has: umah sewala has bukan umah sendirik pon.huhu.xcantek mane ponla sb umah bujang mane de nk complete sume.xmengapala next mkn2 dtg ok?bilela?hehe

aloy: ko mmg selalu kecewakan aku.

betty: xsempatla nk smbung cite.nk ketemu bile ni?ah resume utar xanta lagik :P haha. asik menambah dose jeh taw korg kat sane.

weeda: ah ko time 2 la nk blk kmpung.tapi sori ah aku keluar mase ko cal tuh kalu x leh jeh dtg kjp jmpa aku minum air oren jeh dulu.hehehe

yutat: ah ko mmg gelabah. malu2 lak tp xabes2 nk kenekan aku kan. eh jambu kem slm asal xtg die? hahahahahaha.

yutat said...

mane ade gelabah?aku kn cool je org nye hehehe aku blk awl nk dating ngan nana n kecik!!haha ape lg?g chek in r

sweet.ants said...

wekk yutat ngan kak nin pon ade..

yutat said...

ai?cik zura jeles ke hehe
jom r hangout skali ngan kecik nanti

me8311 said...

la ko tak cite pon yg kawan ko kata ko dah gemuk..gmbar2 ko pon aku tgk dah di edit..huh!

me8311 said...

letak la pic aku yg comel skit..dah la tak edit bg kurus