Friday, March 20, 2009

::taSte kamU::

(exslusive untuk kaum hawa)

~bertemu kembali... kali ini mari kita coba kongsi style rambut kegilaan kamu pada lelaki...
bagi aku yg simple sudeyh.. xperlu nk kaler2 bagai..oh aku geli ok lelaki rmbut berkaler2 kecuali rambut mike shinoda yg berkaler biru itu xper huhu.. rmbut pertama..


simple ginih pon xper.. npk kemas..kemas?xstuju xper itu dari pndangan 4 bijik mate aku nie.. mangun tido trus siap2 xyah sikat pon xpe..kuis2 pakai jari jeh.. sb muke die kiut okla kot ek..tp betuila aku ske rmbut ginih..

rambut kedua yg menjadi kegilaan aku adalah yayang aku si ali nie... mmg npk x proper tp ape aku kesah? dah aku ske kan.. muke die yang lonjong sesuai la style ginih.. karekter die yg kewl 2 pon ok la dpt menyejukkan ati aku...*xder kaitan dgn rmbut lgsung

gnbo xjelas?ok2 tgk di bwh nie..

*nah ko amik duit ni ko blah jgn nk kaco awek aku lagik!! dia milik aku!


yayeed kate taste aku slalu yg slekeh kena dgn aku..gggrrr at least rmbut ali nie cantek ah!! muke pon cntek!the? btl x yayang ali?hehe


lelaki mmg cerewet pasai rmbut ek? dkt sejam pilih style si yayeed nie..mmg aku gelisah kalu die mula nk ptg rambut..yayeed ni muke die demok so sesuaila dgn rambut pjg..tp opis skema die tuh xkasik huh!aku mmg xpndai buat pilihan dm ape2 hal aku taw iye kan ajo.. tp dh nk gak aku teman kena plhkan aduyai... ble aku plh die xmoh last2 aku iye kan aje ah.. cerewet



2 jam aku cm gile kat ctu tg turn.. last2 dpt mmt nie yg ptg.. doa kamu xdimakbulkan lah demok.. (die kate bdk ni ptg skema..padan muke)


lame gaklah bdk ni potong maklumlah lemah gemalai.. siap leh rehat2 lak lari sane sini potong g kat customer lain plak.. mmg nk kene mkn la ngn aku kan.,!

result: xpe la xmoh tjk kat cni..muahahahaha aku nk gelak... yayeed hangen 1 bdn ble mamat ni buat style lain dr die tjk..serius mcm cino jinjang!!! kehkeh... pendek nk mampos..xpe2 sabaw ek rambut kamu kan cpt pjg.. :P before this ptg kat sini elok jeh.. nasib badan..


"u la ni yg slh..sb u ader i byk choice kan dh jadik mcm nie..mmg nk kena bkr kdai nie!


yela2 akula slhkan? pas ni ko ptg kat kdai mamak tuuh dah.. kalu dgr salon apt kt sunway pyramid tuh tebkr carilah yayeed..


sekian..


::datink dibekukan smpai rmbut kamu pjg haha :P

2 comments:

deeshizuka said...

tidak tahan melihat gmba yg difotoshop itu. hohohoh.

f a r e E z a N said...

dee:dlm gnbo pon jadik ah.. :P