Wednesday, June 24, 2009

::Agak2 baBi cam X?::

amacam?ader gaye doc sakit tuan x?xpon dentist? hahahahaha

eduwebtv sudah ltk memo sume warga eduweb wajib pakai menatang ni g keje. untuk mengelakkan babi mengecam anda lalu mendapat virus H1N1. disebabkan keje aku jmp org ramai maka merbahaya.lagi2 melibatkan budak2 sekolah.virus ada dimana2.

kalu kat opis aku sape xpakai xkan didekati.xbenapeh aku pakai menatang nie.adeh..

musim selsema dan demam yg makin menjadi2 menyerang antara kami di eduwebtv termasuk bos :P lps kami bekampung dkt kl convention centre event persidangan menteri2 pelajaran negara komenwel(ccem), buat lagi kami tkt dgn bayang h1n1 hehehe. tapi alhmdulilah result dh kua sume bebas... mudah-mudahan xderla.
confirm ke kalu pakai penutup molot ni xdpt virus?



ala2 ER.

join us! kelab pencegah H1N1.


pastikan pakai penotop molot ini dan bsh tgn sekerap yg mungkin. sape xsempat nk pakai kalu nk becakap dengan org sila ttp molot.oke!
bebas H1N1.

5 comments:

Lily.Lulu said...

boleh la bergandingan dengan House
gi masuk bilik bedah sekarang !!
:P

sepul said...

ecehhh ecehh ecehh mcm artizzzzzz

intan kurus said...

babis kt seluruh mawi world2 tgh wat perhimpunan bogey reformasi menentang club ko jan!!! babi benci gile tgk muke ko!!hakhak.pajijan ak ad kenai niger nk masuk islam, bleh ko tlg sunat kan?

cikwa said...

isk isk isk..korg nie..apa nak jadi nie..intan ko x menyokong club ejan ni pehal..ko geng dgn perhmpunn bogey reformasi babs ni ek..owh patot laa menentng ejan...

izza said...

hmm..bahaya kan keje jumpe org ramai ni kan...