Tuesday, June 23, 2009

::ANAK KADER BABA::

PENGAKUAN.

ANTARA 20% SENARAI DOSA YANG DPT DIKESAN WAKTU INI.


1. apak pernah masukkan aku ke kelas komputer, tapi aku bikin kelas lain.~melencong tempat lain.

2. dilema tingkatan 6.”takder benda yang senang kita try dulu.” kata2 apak aku hanya tahan 3 bulan je.xtahan menipu xmsuk kelas tiap2 hari, lantas behenti.

3. adik beradik kami semua dihantar ke sekolah berasrama. lantas aku buat persepsi sendiri~benci dan marah. ibubapa lepas tanggungjawab.

4. sering merungut dan memaksa apabila keinginan kehendak melebihi keperluan.jadikan apak aku sebagai tongkat sakti, paling kurang pari2. sebut saja mau apa, depan mata.

5. segala senarai permohonan belanjawan masa sekolah tipu belaka. dari 50% 20% je betul. apak aku luluskan aje tiap2 bulan.

6. rahsia menjadi kelawar atau keluang girl masih disimpan hingga kini.

7. membuat apak aku hampir diserang sakit jantung bila aku dengan senang ati dan dlm keadaan tidak sedar sedekah laptop dan camera slr pada pengikut ajaran ayah pin.


dan lain-lain lagi.

20% di atas xtermasuk tipu sunat yang aku amalkan.

lagi 80% aku xingat,..

dengan rasa rendah diri hina lagi keji.. aku mohon ampun pada kamu kader baba.

bila dh lanjut otak makin giat berfikir secara rasional. malunya pade dr sendiri. mmg senang jadi anak tapi tak senang jadi anak kader baba yang baik. bila pk apa yg telah kader baba buat utk aku smpai arini aku mcm mau conteng seluruh dinding dlm blk ini semua kesalahn dan dose aku pada dia.tp aku pk blk xcukup utk 1 bilik ni.mungkin perlu dinding satu rumah.



kader baba, selamat ari bapa.



malam.
angin sudah hantar peluk cium aku utk kader baba.


6 comments:

cikwa said...

awww touchingnyee...
wehh x cukup setakat angin yg kau hantar..ko tu g balik nuh...balik jrang2...hishh..

aloy_paradoks said...

tak tau nak ckp ape.

kaki said...

budak nakal.

intan kurus said...

2 bolm masuk lagi yg ko x faks kan2.cita2 en kader paling lame 2 jan..hahhahaha.baik ko faks sekarang!!!cepttt!!!! siap sedia kain kaler pink!!!.yela wahyunnn...sedihhh ohhhhhhh~sebagai anak ap sumbangan kt eh???

Lily.Lulu said...

hehehhee
sabau jek la
standard la tu
anak2 mmg akan ada buat penipuan dikalangan ibu bapa

selamat hari bapa !!

FareeZan said...

weeda: aku br jeh blk ek. ko tuh jgn jadik si tanggang.

aloy: tq aloy sb sudi nyibuk gak kat ruang coment ni

kaki: nakal bukan jahat.

intanGEMOKS:oh itu aku lupela.kahkahkah.mati aku kalu apak aku cek kat pjbt die. buat2 lupe sudah!hahahaha.

puanmoly: bila EA nk jadi bapak?hehehe.