Monday, March 29, 2010

::earTh hOur::

selamat hari isnin.semoga permulaan hari ini baik2 saja.ari isnin mmg buat aku lemau skrg nie..bosan jugak rupenye kerja kena ikut jadual waktu yg flexsibel ni ek.tapi jumaat plg best semagt membara nk g keje hahaha.

euww..cuaca skrg bukan main lagi ek.kejap terik kejap dingin.xselesa taw.mcm nk demam,,selsema + pening kepala selalu.bilalah keadaan cuaca nk stabil blk nie.ini pun mcm kira pembalasanlah pada kita yg selalu leka xnk syg bumi.pencemaran sana sini kan kan kan kan.kesian bumi dh tua bangka.

eh eh sabtu lps sambut x earth hour?padam lampu selama sejam tanda sokongan.tahun lps aku xberkesempatan.kader baba mrh bila aku pdm lampu ms otw ke rawang.nth apa-apa org nk sokong mrh2 plak huh.thn ni aku sama rakan-rakan serumah berkesempatan..yeay! sejam setengah padam lampu.hehehe.terlebih sudah itu pun sebab terlelap sekejap :p



dari kiri,saya, aen(rakan rumah baru), amelia dan diana.comelkan kami pakai pyjamas polka dot.

Sambutan 'Earth Hour' tahun ini kali kedua dan diadakan sempena sambutan atau acara dunia yang diraikan untuk menimbulkan kesedaran dan keprihatinan terhadap perubahan iklim yang membawa ancaman global. tahu x apa yang menariknya, hampir 75000 orang, 8 negara, dan lebih 400 perniagaan dan organisasi kat Malaysia turut serta sokong Earth Hour 2009 lalu. penggunaan tenaga elektrik pun turun sampai 600MW taw.

owh dikesempatan ni jugak nk ucapkan tahniah la dekat duda lama.farez selamat jadi laki orang sabtu lepas jugak.berjaya jugak kau ek sblm umur 30 wakakaka.dan pengantin baru ni pun antara yg excited taw smbut earth hour. mane xnye 830 mlm dh padam lampu bilik.mau xsuke.

selamat pengantin baru farez dan rina.bai.

6 comments:

sophisticated bridezilla said...

hahaha dah de housemate baru. aen mane? aen kenid? hehe =p

semangat babe earth hour. aku pon earth hour jap pastu pakcik aku datang, hurm, kene on balek. eiii tak paham!

sweet.ants said...

lupe la nk wat earth hour...
sebok makan. x mau la mkn dlm gulap

cikwa said...

aku join gak...tp bukn setgh jam..esok pagi baru on balik...huuuhu...lagi hebat aku n d geng...

me8311 said...

fariz sambut earth hour gak??
tipu la..dia sambut sex hour kot..

Anonymous said...

gmbar tak boleh tgk

FareeZan said...

betty: hahaaha oklah tu kurgla sket bp watt.

bkn aen kenid la ni aen galah hehehe.

sweet.ants: mkn je igt ek.nk kene nie.

weeda: bgs2 kaulah penyumbang terbesar watt letrik kurang.bgs weeda n the gang.

mie ali: woi.ape lucah kat page aku nie. die raikan dua2la hahahaha.


halimunan:saya lupa psg flash. earth hour = padam lampu.jd gelap bukan :P