Friday, April 17, 2009

::Lu pk Elok-eLok::

aku sgt tidak bersetuju dgn tanggapan masyarakat
terhadap seseorang berdasarkan rupa.
kes ni aku ttp nk tunding jari pada pengarah-pengarah filem/drama
sb mereka2 inilah yg telah merosakkan pemikiran kamu2 semua.


pernah lihat org yg berkaca mata besar,dan berbingkai hitam
berlakon dlm apa2 cerita?xkiralah cite apepon.. buatan melesiake or luake.
pastinya watak tu dipegang oleh org yg bodo-bodo alang.
dan pastinya rupe pemegang watak tuh rupenye sama mcm aku kan?
mmg mcm tuh ek rupa si bodo2 alang?

yg penting di sini pakej rupe die tuh buat aku hangen.
mmg ader ek? or aku yg xpasan dgn watak aku muahahahahaha.
kalau si watak tuh nk betkr jd cantek musti die buang spec..ggggrrrr!
bodo py pengarah! tlglah pk luar dr kotak mancis!


kalu aku pakai mata palsu berwarna biru awan baru kamu kate cantek?

"ko tuh dah la xcantek,..bla,bla,bla...."
~ewah sodap mulut ko hina aku ek,mentg2 ko pakai mata berwarna biru awan,,
aku plak ko kecik2kan. terima kasehlah sb jujur,..tp aku mrhlah sb ko hina kejadian tuhan nie.dan cara lagak ko tuh mak aihh.. buat aku tertanya manusia ke piggy yg becakap nie?

~tp aku xla pasan aku cantek smpai merayu2 nk bace berita walau bc mcm kayu gile.aku bleyh baca 1028% dr ko la cuma aku xbermata biru awan jeh hahahahaha! go n die!aku syg mata ajaib aku yg senget ke kanan nie la... aku pakai gak mata palsu tuh kalu perlulah..tapi tanpa kata pada org yang aku lagi cantek, ko xcantek. THE?xkewl lgsung!


::aku ttp salahkan pengarah2 sb die telah merosakkan otak si mata palsu biru awan itu.aku plak jd mangsa :( sialan....!



>friday the 13th xbest.





akibat dari emosi yg terganggu akibat kecantikan aku disalahertikan :P maka terjadilah en3 di bwh ini. ye aku emo. sb kes ini belarutan buat aku skt hempedu dgn tindakan luar kawal si mata biru awan yg xsdr diri setiap ari. oh tuhan aku xcantekker?

6 comments:

me8311 said...

XDE MAKNA NYE FRIDAY 13TH TAK BEST...KO SIAP MENJERIT SANA SINI..SIAP BUAT KOMEN SECARA TERBUKA..DALAM PANGGUNG!! TERUTAMA PASAL KUALI!! THE?

PASAL SI MATA BIRU..

CANTEK SGT SUBJEKTIF OK..
ADA ORG TU CANTIK TP ORG KATA TAK CANTIK SBB DENGKI..!! MAYBE SBB TU KOT SI MATA BIRU DIKATAKAN LEBIH CANTIK DARI SI PEREMPUAN BERSPEK ALA-ALA BETTY SUAREZ!!

aloy_paradoks said...

betul tu puan!

intan kurus said...

beauty is in eyes of the bholder.terpulang.muke cantik tp perangai buruk wat pe eh?.tambah lak yg xcantik tp buruk pangai.mula la org nk mgumpat."eee..die 2 dah la buruk xcantik..pangai lak buruk..bla..bla..bla."hehe.keji tau.

ko penah dengar lagu intim x?
~wanita hiasan dunia.seindah hiasan adalah wanita solehah.yg akan membahagiakan surga didalm rumah tangga.~hahhhahaha.sj nk share.xnk sedih oh.kcantikn yg kau tutup 2 tuk hak suami je kn?~yea ak suke ckp bab kawen.lantak lari topik~

I'm LeGend said...

huish.... emo kamu ye.. kata dgn si mata biru awan tu.. tnpa mata biru awan tu ko cantik ker???? apa guna mata biru awan kalo aty bau bangkai ayam!

FareeZan said...

hilmi: aku xrase down dh dgn kate2 smgt ko tuh tp betty bkn aku eeuuuwww~
friday the 13th mmg xbest!!!! xrugi pon sblm2 ni xtgk.. its ok jason. hahaha

aloy:ape puan2 hah?

intan gemok:mmm nasyidker?ooo mama ko py cd ek?or akak ko?mmm kalu pjm tkr ngn cd muse aku mama ko nk x? tlg jgn sebut perkataan kawen di sini. dilarang ok. ~letih nk pk~

sarra: bangkai lagi wangi dari ati si mata biru awan tuh sarra oii.. piggy mmg mcm tuh hahaha!

鐵板豆腐Fay said...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟