Thursday, April 9, 2009

::semUa x saMa::

terima kasih. tapi saya sedih.
knp kene tukar...aduyai....
kompem aku xsemangat nk kaver asgmnt dah lps nie.

ucapan TERIMA KASEH setinggi langit ke7 buat datuk seri hishammuddin.
akhir kata dari aku..DIA SAJA YANG LAYAK.
eduwebtv akan ttp setia membantu agenda PIPP mencapai tahap yg plg sukses, eceh.



::kementerian dlm negeri,ada kosong reporter x?huhu


SWISS IN,SANDAKAN.
BARU MANDI.SELAMAT TIDO.

13 comments:

aloy_paradoks said...

syg nampak ko dengan Hishamudin ni ye...

aloy_paradoks said...

kdg aku layan gak eduwebtv

FareeZan said...

aloy: sygla weyh!!! dr umno smpaila aku buat education nie dgn die jeh.. dah slalu bertentang mata ati di dlm bagai nk gilak..hakhakhak..thx la kerna amik berat psl pendidikan negara,..jgn lupe tatap muke aku dlm tuh spjg aku merepoting dari sabah ni taw :P

me8311 said...

the ? perlu ke bersedih ?? dr umna smpai eduwebtv, hisham kenal ko ke tak?? hahaha

Lily.Lulu said...

tak pe la ..
yang penting bekerja
jangan xde kerja sudah

:)

sepul said...

sila tabahkan hati anda

FareeZan said...

hilmi: oit. ko jeleskan? sb die xlyn ko kan?hahaha dok je la dlm opis tuh edit stry l bgs..lalalala.

lily: tpkan lily agak2 kalu keje dgn kmterian dlm negeri lg feel ah kot :P ekekekeke.

sepul: ya encik sepul... bagaimana dgn kemnterian anda?huhu

sepul said...

kementerian saya??? hmmm harap2 tak dak vcd lagi yang keluar!

intan kurus said...

melabah-labah.super mario ni pun ko nk.

aloy_paradoks said...

takpe yang penting aku kenal ko

FareeZan said...

sepul: hahahaha harap2 la ek..

intan gemok: biadap ko ckp mcm ie ek huh!!!

aloy: tq syg hukhukhuk

intan kurus said...

ala bukan die bagi ak makan nasik pon.bio bidap ngn die. jgn biadap ngn bopren yea.tumbuk2 perut.xnk yea.=P.he

FareeZan said...

intanGEMOK: kuang ajaq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hey,hey,hey!(sila buat aksi hang tuah)