Sunday, April 19, 2009

::peremPuan simpanan SaYa::

buku ini mengandungi teks-teks manis menggula oleh penulis-penulis perempuan terpilih.

saya sudah terima dan saya sudah khatam.buku ini telah menjadi peneman dan penghuni beg burok saya bergerak,menggantikan buku trauma utopia yg nth mana saya ltk or xingat sapa pinjam lebih dari sedekad seabad lalu menghilang. [saya yg ilang ingatan kot .]

saya xminat membaca.tapi minat membaca buku yang "memberitahu tanpa memberitahu."

lagi syok kalau buku ini dicetak lagi tebal lagi banyak isinya.mungkin ada org yg dah membaca buku ini kata, nth apa-apa.. cerita kosong aja. tapi aku xpernah kata kamu nth apa-apa baca buku novel cintan yang berimiginasi nth apa-apa..uppsssi [buat yg mengata aja yg xmengata trskan baca novel cinta ya].

thnx wany ngepos utk saya.saya minat otak anak mat nor.otak dila raden ok jugak ape..

9 comments:

aloy_paradoks said...

gua tak tau lu follow sindekat soljah gak..

.::haS::. said...

baru terbaca pasal jualan perempuan simpanan beberapa hari lepas kat blog sapa tah..best ke?cerita bertemakan ape?

I'm LeGend said...

citer ni pasal apa? review sket ;)

intan kurus said...

pelik oh.misti en hanif ngn en zahir bangga tgk ko dah RAJIN membace.kalu masuk blik dlm laci meja study nobita skrg sure ko dah dpt A+++++ kat kls dorg.sure time ni pon ko xnk ponteng kls.keeppidap gurl!!!there u go!!=D

sepul said...

uih ada pompuan simpanan rupanya cik farezan

FareeZan said...

aloy:aku ni universal sume aku lyn huhu.

has&sarra:sindiket2 soljah- mereka keluarkan apa yg mereka rase..kongsi cerita, pengalaman, puisi n apa saja yg ati mereka bicara mereka coretkan.

intan: haha buku mepek ni aku rajin ah bace hahaha eh aku xbc bk dl pon aku dpt A gak taw huh!ko yg tiru aku kan?buku bwh meja kuis pakai kaki,..keji gile!!

sepul: saya mmg syg pompuan simpanan saya:P

Lily.Lulu said...

kalau laki simpanan ada tak ??
:D

dah lama saya x membaca novel
zaman muda remaja dulu selalu ajo
ish ish ish ~

dong dong23 said...

pandora jewelry
adidas originals
ray ban sunglasses
celine handbags
juicy couture
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses outlet
jordan retro
giuseppe zanotti
coach outlet
longchamp bags
jordans for sale
adidas trainers
louis vuitton outlet
coach outlet online
kevin durant shoes 8
michael kors outlet clearance
cheap jordan shoes
nike air force 1
air max 90
asics shoes
timberland outlet
nike outlet store
longchamp handbags
tods shoes
louis vuitton outlet
kate spade handbags
jordan retro 3
polo ralph shirts
christian louboutin shoes
gucci
ralph lauren polo outlet
michael kors outlet clearance
rolex watches
coach outlet
toms shoes
christian louboutin flats
fitflops sale clearance
louis vuitton
coach outlet store online
20167.23wengdongdong

郑佳颖 said...

adidas nmd r1
adidas superstar
adidas stan smith men
jordan retro
longchamp handbags
gucci belts for men
ferragamo belt
nike lebron 14
cheap jordan shoes
nike huarache sale