Sunday, April 5, 2009

::Tag iZza::

~bosan xder mender nk buat kat opis aku jwb tag dr izza.. ble kene kua sane cni aku penat. dok dlm opis je 1 ari pon penat..entah ape aku nk nth.. ~ader katil kat opis baru syookk kot!

~Upload yg anda gemari dan jawab soklan dibawah


~Kenapa anda suke gambar ini? Apa yg best ngan gambar ni?

* aku penggemar black n white poto.. gmbo ni npk kami yg sentiasa girang!! 2 rakan baik dari uitm yg gilak! bile nengok gnbo nie aku otomotik sengeh sorg2 .. gnbo ini diambil di pantai.... aku suke pantai :) gnbo ini sgt detail leh npk segala bks tapak binaan di muke2 kami sb guna dslr..n gnbo ini aku xedit lgsung,,,(xcukup pjg?)

~Bila kali terakhir mkn pizza?
*baru smlm jibex melanja..*terliur

~Lagu terakhir yg anda dengar?
*hurmm.. lakaran jiwa lagu awie -slh satu lagu feveret aku yg diburn dlm cd oleh yayeed.. i ske awie taw *rock kapak :P

~Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?
*br lps anta amelia ke tren dia mau plg ke klate.. sdg nonton expose mistik..seramm...

~Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
*ejan, fareezanlah..nama sbenar saya :) atau lebih mesra yayang hakhak pggl taw

~soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda tag!..tag 6 org
(*org yg sama pon xpe kan izza?jimat mase mereka jwb 2 tag skali.)

1.Hilmi
2.AloY
3.Nany
4.Has
5.Dee
6.SepuL

~Siapa no 1 pada anda?
*bekas senior mase kat skolah + satu department+satu kepala+kreatif(penasihat kami2..hehe)

~Org no 3 ada hubungan dgn sape?
*mm aku xknl sgt tp knl dgn pgln "KAMU" di kalangan kami hehe

~Kata sesuatu berkenaan org no 5..
*mm periang, cargas,peminat setia faizal tahir..(yeke dee?) hehe

~Bagaimana dgn org no 4?
*kdg2 serius, pemikiran matang tapi sempoi jeh :)

~Siapa org no 2?
*rakan baik mase kat skolah n asrama dl...+punya azam serta semnagt yg tinggi+sgt menjiwai wtk+kdg2 sewel :P

~Bagi pesanan pd org no 6
*moga2 awk rajin hapdet blog ye encik sepul hehe


sekian saja.

5 comments:

aloy_paradoks said...

sbb ape kamo suke gambao hitam putih...

"sbb sy dan kamu nampak sama tone"
lame tak gurau...hahahaha

aloy_paradoks said...

arhhhhhh,,aku tak sewellll...

f a r e E z a N said...

aloy: nk kene sekeh? ye ko mmg sewel dr skolah lagik smpai la nie!!!

Lily.Lulu said...

kamu bertiga sangat comey
:)

FareeZan said...

lily: oh trimas.. msk kamu..4la comey :)