Thursday, December 4, 2008

::buDak Pelatih::

~arini tugasan saya kena bwk budak pelatih *ayat skema ke asgmnt...
smlm dpt je asgmnt aku dh gelabah..taw2 je la aku ni sgt kaye dgn kekurengan sikap keyakinan diri..aku ni pon mcm taik.. nk plak kene ajar dak paktikel tuh g merepoting n buat skrip..matila..

tapi aku dgn jayanya telah memberi sedikit tunjuk ajar.... weekk!!jayaker?hakhak

xder pe aku nk ajar sbnarnye..bdk nie musti lg hbt dr aku..die bdk mass com compemla sume mende die taw dr aku yang miskin lagi hina tentang ilmu kewartawanan ni hehe..

aku ajo die camne berinteraksi nk menemubual orang atau istilah kami "jolok".......

ternyata bdk ni xyh diajo..die pandai kasi soklan..so keje aku sngla hahaha lagi satu bdk ni byk mulut(peramah) jd sonangle utk dibawa ke sana kemari...mklumat sng je dpt huhu okla dr aku yg pemalu nie..THE?ahaks *pemalas
aku plak ambik tugas farez,,mnjadi seorang camreman yang kerdil tapi gagah hehe...farez plak menjadi supervisor kami..............suke2 je la,,,,,,,,


tempek gakla muke si jibex ni kang bos aku terbc blog nie kate die xbuat keje lak..well kami ni varietyla!! "ape yg penting kerjasama!! -wonderpet-


saya dan si pelatih @ eqa ~warna kulit dan sedikit ketinggian + lemak2 sajork yang membezakan kami hahaha..baju, spec tudung seakan-akan sama.

cite psl pektikel tingat zaman aku pektikel dolu2...terkenangla plak.............



jambu n me~umnotv pektikel weekk!

dolu aku pon gini gak kene ikt reporter n camreman g asgmnt...mende paling mencila.. aku pektikal kat webtv gak(portal web) tp mase tuh UMNOTV so aku kaver bab2 politik jeh..n kdg2 tourism..maka muntahla aku nk tgk n buat stry psl politik.. dpt plk asgmnt pak lah, najib n menteri2 lain masakla aku blk xtaw nk buat skrip..


perkenalkan org2 yg dibenci amelia yg mate besaw, farez si peha besaw

n antare org2 yg aku mencik mase pektikel dulu adalah farez dan amelia, mmg aku paling pangkah ameliala......pangai ngn mulut mcm c*l*ke!!!! mentang2 die keje kat cnun..buat muke baguih hahaha tp last2 mereka inilah yg mnjdikan aku sebagai idola mereka hingga kini hakahak g la mati!!

tapi terima kasehlah kpd mereka2 nie -amelia,fazie,ibu,emyhezrin,fareez,sarah...yg mengajar n membawa aku ke dlm bidang nie ..mekaceh bebyk tp bkn mekaceh pd UMNOTV ok..xder membawa apa makne pon..huh!!

3 comments:

ALOY said...

bukan awak suke UMNO ke?
UMNO la bagus.

Lily.Lulu said...

wah dah ada budak prektikal yer .. bagus bagusss ..

sama cantik sama kiut je korang dua
:D

f a r e E z a N said...

aloy: jgn main isu di cni pleaz..hahaha aku atas pgrla!!

lily: sama kiut same cntik?ahaks tq lily hehe