Tuesday, December 23, 2008

::Pelik Tapi Benar::

pelik tapi benar ye rakan2
aku pon mls nk buat en3 nie
tp aku ader pemintaan dr...(silent reader)
die email aku tag aku dr email aiyohh
bley plak ko tag aku dlm email ek

mmg berat tuk aku buat hahaha
sb sume ni akan menjatuhkan saham aku hadoila!!
"senarai n cerita ttg perkara yang pelik dalam diri anda"
disebabkan aku ni jujur jadi aku buatla tanpa kerelaan ati erkk..hehe


"senarai n cerita ttg perkara yang pelik dalam diri anda"
puas aku cari..aderla 3 jeh aku leh kongsi huhu~


1. tiDo

~aku ni sangat penakut xleh tido dlm gelapla..tido musti bk lampu or pakai lmpu tido kalu kene ttp lampu kene ader peneman..dr dok asrama smpaila ke uitm aku musti ader peneman tido hehe smpai tido sekatil pon aku penah buat.tp sekarang aku tido sorg taw bercahyakan lampu tidola :P

~ dahla org temankan tido nk perintah kedudukan org plak..hehe sape tido ngn aku mesti kene ngadap muke aku..keji xkeji aku nie hahaha intan gemuk slalu mangse aku sb die lebih memahami dan die slalu jd mangse aku..

~3 mende yg perlu ader ms tido adalah moo2,e-bear,popak.(agak malu utk aku siarkan)

dr kiri e-bear, popak dan juga moo2

e-bear umo die dh 8thn, berperanan lapik kepale sb tuh die dh kuwus hehe,popak byk bulu aku asma,elergic jd die jadi apit kaki aku tido..moo2 aku syg sb yayeed kasi ms mule2 kapel dl so aku peluk hehe..moo2 dh itam legam dr puteh melepak :P

kepada rakan2 yg pernah bersekedudukan dgn aku pasti knl dgn mereka2 ini sumekan?hehe n dah lali dgn bau2an mereka..oh malu sungguh!!

2. mAkan



~makan plak aku ni sgt sng orgnye.. dlm sehari aku mesti kene mkn telo xkirela telo mate lembu ke kerbau ker dadar ker janji telo..xyah lauk pon xper janji ader telo..sb tuh aku xtaw bp byk kolestrol dh dlm bdn aku nie :P

~slain telo, kicap adalah teman sejati aku..xleh nk mkn kalu xder kicap sb tuh ank2 buah aku pggl aku cik kicap bkn sb aku itam ok! huh!

~aku bkn peminat daging ye..aku xleh bau daging lambuker kambingker..sume tuh aku xmkn.. aku leh mkn daging yg xder bau lembu xpon xder rope daging cam meatball n daging yg dah kisar.. payah btlla!!

3. meMandu



~kalu drive tabiat aku -xleh pakai kasut sb aku ni kekurangan deria rase hehe aku xleh agak kalu tekan pedal minyak...sb tuh aku xleh rase kalu pakai kasut jadik mmg tabiat aku xpakai kasut time drive..kalu pakai stokin aku sanggupla bk stokin 2 skali..keji ah :P

~dan aku lebih ske pandu kete manual xkesahla jam ke hape aku lagi arif pandu manual dr auto..auto xleh laju sgt la..ekekeke




sekian itu aje yg aku rase aku pelik..harap orang tuh puas ati ek...mugkin ader lagik tp xpela aku taw2 sendiriklah 3 je cukopla ek heh.... :P dah2 jgn coba nk mengetag aku dh!

6 comments:

shafa said...

tang telur tuh seram jer bile bc..
sehari sebijik...
aduiyaiii...kene gi check kolesterol dh tuh...

Lily.Lulu said...

kalau kita drive x pakai kasut, mau sakit tumit belakang tuh ...

Aloy / NuruL said...

jan,, apsal ibu jari kaki tu mcm senget je? hahahaha...

kat aspuri dulu sape yg selalu temankan ko ar kalu tdo,,,
eii lecehle ko ni.

f a r e E z a N said...

shafa: 2la kak dh memang tabiat sy hehehe mmg xleh dh nk buat cmner musti mkn telo :P

Lily: lowh pelikla plak..hehe sesungguhnye kamu punya deria rasa yang baguih :P

aloy:kamu sorg jeh pasan mmg kaki aku senget..sb tuhla aku pyh nk cari kst yg sesuai hehe adakah aku oku?tlg jwb :P

ala sape lagik kalu bkn2 rerakan sehati sesetan aku kat asrama dl la yg teman..aku penah tido sekatil ngn rozi hehe

izza said...

uiyoo...manayaknye peneman tdo...hahaha

Aloy / NuruL said...

sbb ko dh tdo sekatil ngan rozi,,
aku was was mengenai kesucian rozi,,
nauzubillah...