Tuesday, December 30, 2008

::saYa JUgE PAnDAi :p ::


tahniah buat adik2 yg dh dpt result pmr..
tahniah2 atas usaha kamu2 sume dl..
aku kene cover sekolah seri permaisuri cyberjaya arinih
so aku bekesempatanla nengok dak2 ni amik result..

wahh teharu gle aku bdk2 nie berpelukan ngn mak apak menagis bagai
aku pon cm sedey hahaha
padehal sume result tuh 8a wahh hebat betoi
name pon sekolah pandai so aku xjakunla..


tgh lyn dok nengok dak2 nie mik result aku tingatla mase zaman aku skolah2 dl
hahaha sedey kalu ty result aku..
kalu aku pandai aku xjd reporetr skrg nie..
compem aku dh jadi doktorker, majistretker..:P
result skdr cukup2 mkn sajork...

aderla selit A tuh..tp berapa ketoi jgn tyla huhu~
mase upsr aku pndai r sket heh
tp msk skolah mngah hancus...
pmr ngn spm keputusan lebey kureng same jeh
layak msk uitm jeh mmg keji aku nie
sb tuh ms amik kptsan aku xkasi mak apak aku g same
aku rela g ngn kengkawan hahaha
tapi pe2 pon aku besyukurla
aku dh berjaya lalui perjalanan yg bengkang bengkok slame ni~
dan bersyukur atas rejeki yg diberi ni alhamdulillah..

dgr cni adik2 di luar sane,
kptsan2 kamu2 semua tuh xmenjamin mase dpn lagik taw..
xsemestinya skrg bijak pandai dh tentu jd org
n yg xpandai bengap tp xboleh bijak n jadi orang di kemudian ari,
mcm aku, pandaila sket dah~hahaha aku mmg xbley blah :P

ape yg penting usaha ye adik2
kite xtaw ms depan kite mcmner...
oleh itu iktla mcm akak nie..


boleh jdkan akak sbgai idola~ muahahahahahahahaha. :P





5 comments:

Aloy said...

nasihat tu utk aku ke Jan?

ko tau tak sbb pe pmr ko tak best mcm upsr,,
sebabnye ko duk kat aspuri,,
menyetan,,,
hahahaha....

kalu duk umah kompen ko dpt 9A,

f a r e E z a N said...

aahla aku rse pon gtu hehe
tekanan ddk di asramala nie..
ko pon same kan..ko xbaguih ms spm smpai stpm sb ko ddk asramakan?hakhakhakhak

sepul said...

tahniah jugak untuk adik jan. heheheh tahniah ape ye??? ntah la saje je nak wish tahniah untuk ape2 pon.

Aloy said...

ok, ini aku tanye serius,
andaikata ko dh kawin n ader anak nti,
ko nak tak anak ko duk asrama?
atau duk umah je?

f a r e E z a N said...

aloy: aku rase aku nk kasik die dok umhla..aku xnk die jd cm aku waa..
dok asrama bkn xbaguih tp aku dh rase cm nanti komunikasi ngn fmly tuh terbatas..xpuas dok ngn family..pas abes skolah kene smbung blaja pastuh keje pas tuh kawen haa..betoi x?

sepul:tahniah utk ape hehe..