Monday, December 1, 2008

::dEmok saya Sudey ConvO::

~tahniah kpd demok yg dh berjaya menamatkan ijazah perakaunan.......


mase zmn skolah aku pernahlah berangan nk cr bf n convo same 2 ngn bf kalu msk u..hehe keji ah..ternyata xdpt gak sb yayeed mik course yang jauh menyimpang dr aku..walaupun kami batch yg same dr dip dulu tp aku yg convo dolu sb account kan kene bc buku tebal2 kene buat kire2 smpai lebam sb tuh kene abeskan 2tahun 1/2 utk degree heh....
tp aku ader edit la gnbo ms convo diploma aku ngn yayeed dl..aku nk gak convo same2 sggpla aku edit ltk gnbo convo aku kat sblh yayeed..hahaha jgn arap nk ltk kat cni malu sb syok sindri hehe
aku ke uitm shah alam bersama peneman setia serumah seopis aku....cik amelia abu bakar

sy yang sgt keletihan menunggu........

begitu juga dgn amelia..............


kalu convo knp kene kasi munge?ape kate tkr lak pas nie kasi munge telo satu pahar ker..lain drp lainla sket hahaha gilak..yayeed grad master plak nanti aku nk buat la :P


secara kebetulan..sy jumpa cik liza..bdk kuat stdy...rakan sediploma dolu..slalu lpk bilik die nie buat bsg hehe.. liza mmg dilahirkan tinggi sebegini ek sb tuh aku npk ketot muahahahaha

same cantek xsame tinggi euuwwww~



ucapan utk en akauntant: tahniah demok,,semoge suksess dlm kerjaye ye......kerja bersungguh2 ...muuaaaaaaaaaaccccccxxxxxxxxxxxx!!


















6 comments:

ALOY said...

bukan ko mmg ketot ke?
kalu diri dengan org ketot pun ko still nmpak lebih ketot..
hahahahaha

f a r e E z a N said...

oh sadap aloy.........! giler!

ALOY said...

yA! MMG Aku giler, aku giler kerana kau,,
tergamak kau melukai aku dan berpaling pada demok...
hahahahaha

f a r e E z a N said...

ah kau terlambat aloy..maafkan aku kerna melukai mu..wuaaaaaaa tp jodoh itu ketentuan tuhan kan?kan?kan?

Lily.Lulu said...

tahniah buat demok kamu
:)

f a r e E z a N said...

tq lily... :)